Tuğçe Çetinkaya'ya "Açık" Mektup - Bir milyon kalem

Bir milyon kalem

Blog yazarları topluluğu

9 Mart 2012 Cuma

Tuğçe Çetinkaya'ya "Açık" Mektup

nambırvantivi'de pörpıl on programını sunan ikiliden dişi olanı olan tuğçe çetinkaya isimli hanım kızımızın bacak gösterme takıntısını takıntı haline getirdim. Normalde bana seksi gelen bacak mevzusu artık sıradanlaştı bu kızcağız yüzünden. Basite indirgendi her şey. Mutsuzlaştım ulan! Sırf bu yüzden, yanlış anlaşılarak seksist yaftası yiyebileceğim bir yazı yazıyorum!

Buradan sevgili tuğçe'ye sesleniyorum, bak canımın içi, adının baş harfini bile küçük yazdım. Sor bi neden diye? Neden? Çünkü benim için her şey sıradanlaştı artık senin yüzünden. Ben de sıradanlaştım. Anlamsızlıklara gark oldum. Hayat felsefem değişti. Siyasi görüşüm, dini inancım değişti. Cinsiyetim değişme tehlikesi altında şu an. Bir penguen gibi, arka fondaki müziğe göre hem sevimli hem duygusal olabiliyorum. Pilav üstü kuru sipariş edip fasulyeleri pilavdan ayıklıyorum.  Haftaiçi her gün saat 16-17 arasında senin bacaklarını görüyorum. Hatta bugün kahve içerken denk geldim yayınınıza, ölüyordum, boğazıma kaçtı kahve yudumum. Bir an korktum bir şey giymedin, unuttun diye. Annemi çağırdım, o da korktu. Sonra baktık ki giyinikmişsin. Bak canım benim, bizim evde yaşasan annem o giydiğini küçük bulup toz bezi yapmaz. Ha, beni yanlış anlama, bu tür bir giyim şekline karşı falan değilim. "Ayıptır, kapat onu" tarzında bir yazı değil bu. Ama herrrrrr gün ama her gün sen bunu yaptığın zaman, bazı şeyler anlamını yitiriyor bitanem. Yapma böyle, arada bir bacaklarını kapat, biz hayalimizde canlandıralım...

Zaten sinirim bozuldu, internette bulduğum görsellerin hepsinde ches54 diye bir logo var. Senin ekran görüntünü alıp alıp logosunu yapıştırıyor bunlar, haberin olsun.





Öpüyorum tatlım...



baykusedebiyati.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar