Kahrolsun israil Demekle Kahrolmuyor israil!!! - Bir milyon kalem

Bir milyon kalem

Blog yazarları topluluğu

31 Mayıs 2010 Pazartesi

Kahrolsun israil Demekle Kahrolmuyor israil!!!

 Hani sinir anında en iyisi susmaktır ya ben bunu bu gün yapamıyorum...Aklım almıyor bu olanları ve sürekli sorular sorular zorluyor beynimi...Dünyanın gözü önünde katliam oluyor insan hakları (ki buna da artık inanmıyorum) ihlal ediliyor...İnsanlar tv yanınlarından ''Burda insanları öldürüyorlar artık ne yapacaksanız yapın '' diye bağırıyorlar ve tüm bunlar olurken devletler sadece ''Kınıyorlar'' Yemişim sizin kınamalarınızı kınama işini ben ferdi olarak oturduğum yerden yapabilirim siz zahmet etmeyin..Siz ülkelere yakışır şekilde adam gibi bişeyler yapın..Kınamadan öteye gidin artık..Kınama işini halk zaten yapıyor sokaklarda ....
  Halk kendine düşeni yapıyor zaten siz de üzerinize düşen görevleri yapın Allah aşkına...Biz sokaklara çıkıp protestomuzu yapıyoruz ,elimizi açıp duamızı da yapıyoruz ama artık daha büyük tepkiler bekliyoruz..
  Şefersizin biri (israil) elini kolunu sallaya sallaya geliyor ve ülkem gemisinde bulunan yardım konvoyunu  kurşuna tutuyor ve insanları katlediyor ve koca ülkem yöneticileri sadece kınıyor (kınım kınım kınıyorlar vah vah) Elçisini çağırıyor (lütfediyor) devamında israil elçisini de göndersene ülkesine..!! Maçları iptal ediyor (israilinde pek umrumdaydı dostluk maçları)
 Bize sadece ülkemdeki ''yahudileri olanlarla genellemeyin'' naraları atmasın kimse çünkü biz biliyoruz bu yapılanların tüm yahudileri kapsamadığını...Dünya İslam birliği (!) topalnıp kınamaktan öte bir şeyler yapsın bi zahmet...Birilerinin çıkıp bu yapılan çok çok ciddi olay karşısında gereken tepkinin verilmesini bekliyoruz...Tüm dünyadan bekliyoruz bu duyarlılığı..Kanla beslenen israile birilerinin haddini bildirmesini artık hayal etmek istemiyoruz görmek istiyoruz..
  Biz sokaktaki   etrafa zarar verip polisimize saldıran insanlara bile kurşun sıkamıyorken adamlar (!adam kelimesi kullanılmaz bunlar için ..)yardım konvoyundaki silahsız insanlara silah sıkıp öldürebiliyor...
 İnşaAllah bu sefer gerekli tepki verilir israile.Bu yaptıkları yanına kar kalmaz inşaAllah...Bebek katillerine bir dur der inşaAllah dünya...!!
 Bizim elimizden duadan ve kınamadan başka bir şey gelmiyor ama lütfen ülkeler de fertlerin yapacağı şeyleri yapıp bu olanları zamana bırakıp unutturmasın ...Lütfen ülkeler kınamadan öte bir şeyler yapsın artık...!!


4 yorum:

  1. benim de tek temennim bu. insallah dunya basini bu rezaleti de ört bas etmez. hesabi tez sorulmali..!!

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle herkesin tek tememmenisi bu.
    Ve yine kesinlikle bu yol savaş olmamalı.
    Hukuki yaptırımlar uygulanmalı, boykot edilmeli.
    Nasılsa KTTC'yi kimse devlet olarak tanımıyorsa İsrail de öyle bir duruma getirilmeli.Kimse İsrail'e uçağını göndermesin mesela gibi şeyler...

    YanıtlaSil
  3. Tabi canım kimse uçak felan göndermesin hatta vatandaşlarını bile almak için uçak göndermesin..ama helikpterler gelip yardım için yola çıkan insanlara ateş etsin..Sende haklısın be Nesrin..!!!

    YanıtlaSil
  4. Dunya basininda hami gemide olanlarin israilli esgerlerin vuruldugunu gordu.Eger birinci israilli esgerlerin ates acigini gorselerdi hec kim onlari kinamadan gecmezdi.Amma 'arqumentsiz fakt yoxdur'.

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar