kadının fendi... - Bir milyon kalem

Bir milyon kalem

Blog yazarları topluluğu

8 Haziran 2010 Salı

kadının fendi...


kız;"napıcaz şimdi?" erkek;"evleneceğiz bir şekil,olacak başka yolu yok! "
"ama nasıl,yeterince paramız yok,bu iş olmayacak galiba!"
"oluur,biz birbirimizi sevmiyormuyuz,iki gönül bir olunca..."
"doğru söylüyorsun,bir yer yatağı alırız,yatak odası için,salonu şark odası gibi yaparız,ucuzundan :) olmaz mı hayatım,bak koltuk takımından yırttık,yatak odasından yırttık,bir tek elektronik eşyaları alırız,çamaşır makinası ve buzdolabını alırız,ilk etapta bulaşık makinasına bile ihtiyaç yok,zamanla alırız..."
"televizyon almayız zaten,o sosyalliği öldürüyor"
"oluuur,olur bu iş ya,evliliğimiz önünde para duramaz bizim!"
...ve
"ya! kızım! ev saray yavrusu gibi oldu.bu plazma tv de iyi oldu hee,yatak odasındaki televizyonu da iyi beleşe getirdik sayılır.sayılır da hesap ediyorum,kitap ediyorum,biz 10 yılda bu borçları bitiremeyiz"
kız,yeni evlenen bir arkadaşının evini örnek almış,o söylediklerini,konuştuklarını unutmuş,arkadaşının evinin aynısını eş adayından istemiş,eş adayı da "iki gönül bir olunca..."muhabbetine eş adayı "tabi" dediği için,evlilik arabasının yoldan çıktığını iş işten geçtikten sonra farketmiş,çünkü her isteğe "tabi canım"demiştir.
artık samanlıkta yangın çıkmıştır,iki gönül bir olmuş,samanlığın yangınını söndürmeye hala çalışmaktadır.
evin reisi erkek midir? yok öyle bir şey! kadın ne yapar eder,reisliği size kaptırmaz,o yüzden kafanızı hiiç yormayın.ama en son sözü yine siz söyleyin "tabi karıcığım " gibi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar