Banner

Takip Ederken Nelere Bakıyorsunuz ?


Blogları takibe alırken neye dikkat ediyorsunuz merak ettim...Bir çok blog var ki yazı konusunda harikalar ama izleyici sayıları çok az, ben bu işten hiç bir şey anlamıyorum.Bu kadar güzel yazan bloggerlerin izleyici sayıları az olduğunda şaşırıyorum.Madem yazıları dikkate alıyoruz eee o zaman neden ciddi ciddi yazanları takip etmiyoruz kaardeşim ;)
Ben de bir çok blogu takip ediyorum ;ilk başlarda fazla dikkat etmiyordum takip ettiğim bloglara (ki çoğunu takibimden çıkarmışımdır) 
Şimdi ise daha seçiciyim;yazılarına bakıyorum daha çok günlük tarzda yazanları takip ediyorum,netle ya da bloglarla ilgili yardım alabileceğim siteleri de takip ediyorum,özellikle fotoğraf yayımlanan blogları takip ediyorum, bir çok yazardan oluşmuş blogları/siteleri de takip ediyorum bir de beni takibe alanları saygısızlık olmasın diye geri dönüp  takip ediyorum :)...
Fakaaat çok site/blog takip ediyor olsam da sürekli yazılarını takip ettiğim kişiler, takip ettiğim blog/site sayısıyla aynı değil ;) Zaten yorum bıraktığım da belli bloglar oluyor..Gerçi zamanla onlarda değişiyor.Sürekli takip ettiğim bloglara yorum bırakmasam da muhakkak tüm yazılarını okuyorum (çok nadir okumadıklarım çıkıyor istisna olarak bunu da belirteyim) Bazen sıkıcı geliyor yazılar o zaman okumuyorum ya da yarısını okuyup geçiyorum.Sizler gibi...
Peki siz bir blogu takibe alırken ,yazılarını sürekli takip ederken neleri dikkate alıyorsunuz?

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Benim iki oğlum var, onlarla evde çeşitli oyunlar oynuyoruz ve bu oyunlarımızı blogumda paylaşıyorum. Blog takip ederken, benim gibi evde okulöncesi dönemde çocukları olup blog yazan anneler arasından farklı oyunlar paylaşan, fotoğrafları ve konu çeşitliliği bol olanları tercih ediyorum. Fazla izleyicim yok ama beni takibe alan az sayıda izleyiciyi de ben de ayıp olmasın diye takibe alıyorum. Bunun dışında yazılarından keyif aldığım birkaç blog da takibimde..

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.