Banner

Sessiz Çığlıklarım...! -3-



-Bazı insanlar gerçekten SADECE görüntüde insan..Yoksa İnsanlıktan zerre kadar nasiplerini alamamışlar..Yalanları kadar taş düşsün başlarına!


-Organik yiyecekler yememiz öneriliyor ama İstanbul'un orta yerinde sütün doğalını ,meyve sebzenin organiğini nereden bulacağımızı  düşünen yok!


-Çok zengin olsam daha çok insana yardımcı olurdum diyen dostuma ''Bunun garantisini verebiliyor musun''diye sordum .Çok para şaşırtmasın!


-Sadece SEV


-En son ben mi gördüm bilmiyorum ama harika bir site..Sanal Müze gezisi ..Bir bakın derim.. http://360tr.com/


-Küfür edenler, lütfen Cennet anaların ayakları altında sözünü hatırlayın ve kızdığınız zaman analara küfretmeyin


-Diğer yarınızı bulduğunuz zaman o mutsuzken siz de mutlu olamıyorsunuz.O bir şeye üzülmüşse onu mutlu etmeden normale dönemiyorsunuz


-Bazı insanlar beni ürkütüyor cidden çok garip davranışlarda buluyorlar.Şakaları bile ürkütüyor ,bol miktarda tuhaflık içeriyor çünkü


-Din hakkında olur olmaz konuşmasa keşke herkes..Bilgimiz olmayan konularda susmayı da bilmek erdemdir!


-Kadınlar sıkıldıkça saç renklerini değiştirirmiş(!) Biliyordum ben de bir gariplik olduğunu !Ben sıkıldıkça bloglarımın temalarını değiştiriyorum..


-Her daim bunalım takılanları kıskanıyorum (!) Hiç değilse bunalım durumlarda benim kadar sıkılmıyorlardır 


-Kim olduğumdan çok nasıl biri olduğum önemli diye düşünüyorum arkadaşlıklarımda ve dostluklarımda


-Tüm riyakarlara #karsıyım Allah aşkına sevmedikleri ,iyiliğini düşünmedikleri insnlara numara yapıp kendilerini komik duruma düşürmesinler!


-Yeni bir ürün çıktığı zaman sanki almaya mecburmuşuz gibi reklamları gözümüze sokmalarına gıcık oluyorum.Kampanyalar da cabası..


-Bazı insanlar neden tv ye çıkıp kendilerini rezil ediyorlar .Üzülüyorum (yetenekSİz sizsiniz)


-Kara Lahana Yemeği ve Mısır ekmeğinin tadını bilen ve seven kaç kişi var acaba burada?

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. ben,ben, ben ikisinin de tadını bilirim :) ancak kara lahana yemeği ile 6 yaş dolaylarında tanıştık ve diyaloğumuz o yaşlardan beri kesik,ben mono,o bütün karadenizle stad konserleri veriyor.mısır ekmeğini de buldum mu kaçırmamaya çalışırım.
    genel yazdıklarınla ilgili de,başkalarının yaptığı ettiklerini gözlemlemek,takip etmek,kafaya takmaktan ziyade; sen yap hedefle yürü,koş,gez,vs.
    hooop,ismail abi! :)
    mecnun!
    nasııl !
    o zaman gidip ağğzını-burrnunu kıralım...
    yaa sen de niye gaza geldin,ağğzını burnunu kıralım deyince,peşime takıldın sen...
    nasıl ?
    kal sağlıcakla....:)))

    YanıtlaSil
  2. Sabah sabah tebessüm oldunuz varolun :))
    Siz de bizler gibi Leyla ile Mecnun izleyicisisiniz demek..Hiç bir dizide bu kadar eğlendiğimi güldüğümü hatırlamıyorum:) Nasıııl!!

    YanıtlaSil
  3. kahkahaya hasret kaldığımız şu yıllarda,bu dizi koparıyor beni de.biz,ikizlerle birlikte seyrediyoruz,çok eğleniyoruz hep birlikte.onlar da iple çekiyorlardı,ama okul başlayınca...kötü oldu.

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.