Banner

Google'ın Altındaki Acı Gerçek


Ey profilini şirin bebek, şeker çocuk tarzı photoshopla renklendirilmiş fotoğraflarla süsleyen, minik kız ile küçük çocuğu dudak dudağa gösteren, iç çamaşırından içeri bakan çocuğu şirin bulup fotoğraf olarak kullanan ey lanet zihniyet bu satırlar artık sizden bıktığımın resmi belgesidir iyi okuyun!

                       Sonunda tepem attı ve bıktım artık. Her yerdesiniz, her şeydesiniz batmaya başladınız. Google’da en çok aratılan kelimelerin alt metnindeki zihniyet siz Pedofilsiniz!
                              Pedofili yani sübyancılık ergenlik çağından küçük çocuklara karşı cinsel ilgi, eğilim ve sapkınlık duyulması anlamına gelen psikoseksüel rahatsızlıktır. Bu rahatsızlığı yaşayanlara ise pedofil veya sübyancı denir.

                            Bir pedofil yetişkin cinselliğinden yeteri hazzı duyamayan, özgüveni zarar görmüş veya eksik, farklı psikolojik sorunları bulunan, bilinçaltında bastırılmış tuhaf davranışları veya sapkınlık eğilimi olan biri olabilir. Bu yüzden çocukları yetişkinlerden daha az “tehlikeli” görür. Çocuğun cinsiyetinin önemi yoktur, buradaki ana yönelim az tehlike şıkkıdır. Bu durum çocuklarda çok ciddi travmalara sebep olabildiği gibi aileye açılamayan, muhtemelen konu hakkında istismar ve tehdit edildiğinden ileride intihar etme olasılığı normal bir bireye göre çok daha fazladır. Hatta bu durum yüzünden ileride aile hayatı mahvolabilir.

                       Gelelim o fotoğrafları maharet gibi kullanan özellikle 35 yaş ve üzeri internet kullanıcısı sanal kişiliksizlere. Ben bu kavram popüler olmadan önce bu tarz fotoğrafları kullanmaya eğilimi olanları esefle kınıyordum zaten. Benimle iletişim kurmaya kalktıklarında çoğu kez yaş kompleksleri var diye düşünüyordum. Yani fazla masummuşum düşüncemde.
                          Şimdi o yaş grubundaki herkes ve bebek fotoğrafı kullanan insan pedofildir dersek haksızlık ederim sanırım. Ama altına şunu desem ve altına imza atsam hiç kimse itiraz edemez: En az bir kez, masum ya da değil meraktan ya da bilinçli olarak sebep her ne olursa olsun kişi Google’dan Çocuk Pornosu, Çıtır Kız alt metinli bir şey aratmış, izlemiş, müstehcen olması kaçınılmaz fotoğraflara bakmış ve bundan haz duymuşsa içinde bir pedofil var demektir.

Sonra mı?
Çocukları sadece sevin, o kadarı bile yeter...
Saygılar efendim...

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Ne kadar da haklısın aslında, resimleri kullanırken, yayınlarken en az bu duruma tepki veren bizlerinde bilinçli olup, özenle seçmesi gerekiyor. Bloguma çocuklarımın "normal hayalarından kesinti olan resimlerini" bile koymaya çekinir oldum, maalesef!

    YanıtlaSil
  2. @yerdenuzak: Evet öyle bir hale getirildik ki artık herkese şüphe ile bakıyorum... Yorumunuz için çok teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  3. En başından beri küçük çocuk fotoğraflarına karşıydım, karşıyım ve karşı olacağım... Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  4. @Diplomalı Bakkal : Teşekkür ederim yorumunuz için....

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.