Banner

Haftanın sorusu -10 / Nefret ettiklerimiz

Merhaba değerli bir milyon kalem dostları, yazar, yorumcu ve okuyucu arkadaşlarımız.

1Milyon kalem olarak sizlere keyifli bir pazar diliyoruz. İlkbaharın ve doğada yeniden uyanışın simgesi birinci cemre havaya düşüyor bugün. Kutlu olsun. Umarım yüreklerimizde de umut ve sevgi kırıntıları yeniden filizlenir ve hayat hepimiz için çok daha güzel günler getirir.

Bu hafta yeni bir uygulamayı duyuruyoruz sizlere. Haftanın yazısı. Birmilyonkalem editörlerince her hafta seçilen bir yazı sizlere adaya gösterilecek ve o yazıya yorumlarınızla katkılarınızı rica edeceğiz.

Bu haftanın yazısı Manik arkadaşımızın oldukça ilginç ve ruh dünyasını bizlerle paylaştığı, blog dünyasındaki 3 yıllık yolculuğumuzda yola çıkış amaçlarımızdan birini de yansıtan "1mk ben geldim dizlerin duruyor mu başımı koyacak?" adlı yazısı. Bizce her bloggerin okuması ve kendi iç dünyasını değerlendirmesi gereken bir yazı. Yorumlarınızla katkılarınızı bekliyoruz.

Ayrıca günün sorusu anketimizi daha çok katılım ve yorumun yayınlanabilmesi adına haftanın sorusu olarak değiştirdik.Bu haftanın sorusu ise Nefret ettikleriniz insan davranışları içerisinde hoşlanmadıklarımızı bir sıralayalım istedik. Bazı arkadaşlarımız hepsini ya da birden fazlasını seçmek de istiyorlar oylarken ancak bu şimdilik teknik bir sorun olmakla birlikte hem de hangi davranışın daha öp planda nefret edildiğini belirtmek açısından yararlı olacaktır.

Sizlerden en nefret ettiğiniz davranışı oylamanız ve sebeplerini yorumlarınızda paylaşmanızı rica ediyoruz.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Kibir ve aşırı hırs en sevmediğim huylar..Yalancılar kendi bilir ,argo seçimdir...Ama kibir insanı uçuruma götürür şeytanı cennetten kovdurmadı mı zaten..

    YanıtlaSil
  2. 25 senelik ömrümde, ufaklığımdan beri en yakınlarımın ne kadar ciddi, ne kadar büyük yalanlar söylediğine şahit oldum ben. son 7 senedir başıma gelenlerden sonra özellikle, artık yalandan tek kelime ile nefret ediyorum. affetmek Allah'a mahsustur ama ben yalan konusunda kesinlikle kimseyi affedemiyorum..

    YanıtlaSil
  3. ben de kendini beğenmiş kibirli insanlardan hiç hoşlanmıyorum ama bu huyumu kibirlilere küstahlık yapmak için kullanıyorum. inanın kendini beğenmiş bir insanı, küçümseyip, kızdırıp, aşağılamak kadar güzel birşey yok:)

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.