Banner

[1mk] HOŞ GÖRDÜM SİZİ ...


             Herkese kocaman SEvgiler ve SAygılar  getirdim geldiğim yerleden. '' Hoşgeldin '' dediğinizi duyar gibi oldum. Teşekkürler , hoş bulduk, sizleri çok hoş gördüm :))
Bundan sonra , kısmet olursa 1milyonkalem'de yazıyor olacağım. Tüm samimi duygularımla aranıza katılmış bulunmaktayım. Adettendir diye kısa bir açılış konuşması yapayım istedim. Kendim hakkında bu zamana kadar özel bir paylaşımda bulunmadım için şimdide bulunmayacağım :)) Mühim olan paylaşımlarımızda birbirimizi bulmak öyle değil mi?  
Bir yılını yeni doldurmuş bir blog sitem bulunmaktadır. Fırsat buldukça paylaşımlarda bulunmaktayım ama  itiraf edeyim ki çok tembel bir blog yazarıyım. Bilen bilir :)) 1milyonkalem sayfasına yabancı birisi değilim aslında.Uzun zamandır takip ettiğim, önemsediğim bir sosyal ve kültürel paylaşım sayfasıdır benim için Zaten kaç tane böyle site var ki! Geçen hafta rutin 1mk sayfasını ziyaretim esnasında , kendi kendime dedim ki : ''Böyle güzide insanların bir arada bulunduğu, güzel projelere imza atılan bir sayfa da sen neden bu zamana kadar yer almadın'' Bunları kendi kendime söylenirken bir baktım burdayım. Bence çok iyi yaptım, iyi ki gelmişim :))
Burda yazar olarak bulunmak istememin  3 sebebi bulunmaktadır.İsterseniz sizlerle paylaşabilirim. İstiyorsunuz anladım kadarıyla...
1- Sosyal ve kültürel amaçlara hizmet etmesi. ( İnşallah bir sonra ki projelerde benim de bir katkım olur.)
2- Çok değerli yazar arkadaşlarımın bu sayfada buluşması. ( Nacizane ,  en iyi blog yazarları listemin bir kısmının bu sayfada buluşması. Zaten bir kısmıyla tanışıklığım bulunmaktadır.Diğerleriyle de bu yazı sonrası tanışmaya başlayabiliriz :))  )
 3- İbraham abi ... kuyruk acısı ... Ne alaka mı? durun bi açıklayayım. Neyse boşverin uzun sürer şimdi ... Bilen bilir o meşhur sanal kahramanı ...


          Arkadaşlar 1mk yazarı olmana çok sevindik ama sen çok sık yazan bir adam değilsin. Diyince bir durdum kaldım. Doğru söylüyorsun dedim. Ben üşengeç biriyim ama en azından haftada bir iki kelam yazabiliyor dedim ve düştüm yola... Bu arada yazarlığa başlamadan bir eleştirim de olacak. (sen çok oluyorsun bismillah diyicek editörler ama ) şahsen bu sayfanın bu zamana dek gerek izleyeci sayısının azlığı, gerek kitle iletişim araçlarında halen ses getirmemiş olması,ve sayfanın görsel tasarımının halen oturmamış olmaması gibi durumlardan dolayı bir üzüntü duymaktayım belirteyim istedim. Her halde başlamadan bir yazıyla , görevine son verilen bir yazar olarak tarihe geçicem :))) Neyse , uzatmadan Sözün Özü'ne geliyorum :) Tüm samimiyetimle, en güzel paylaşımlarımla sizlerle bir arada olacağımdan dolayı mutluluk duymaktayım. 
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ! Herkese mutlu günler ve güzel haftalar  dilerim.


SEvgiler,
SAygılar ...

--
12/06/2010 12:41:00 AM tarihinde Blogger tarafından 1mk adresine gönderildi

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Merhaba Güzel insan! Benim SÖZÜN ÖZÜ :))
    ya papuç bunu soracak en son kişiydin sen ama ilk sordun :)) nasıl olcak bu iş. Neyse yazar adı çıkmıyor galiba? değiştiremedim, ne yapmam lazım?
    SEvgiler...

    YanıtlaSil
  2. Ahh papuç ahhh :)) ismimin çıkmadığını çok geç farkettim. Neden çıkmadı ki? neysee
    maksat gönüller bir olsun. Sen imzamdan tanıyorsun neden olsa :)
    Mutlu günlerin olsun güzel insan :))
    SEvgiler...

    YanıtlaSil
  3. Aslında Sözün Özünü görünce bi şüphelendim ama şimdi sazan gibi atlayıp olur olmaz yorum yapmayayım dedim :) Sormakta fayda var diye düşündüm :))

    Hoş geldinn sefalar getirdiinnn 1MK ailesine..

    Seninde mutlu günlerin çooooook olsun inş.

    Yazar adını sen yazını yazdıktan sonra aşağıda ''Etiketler''kısmına sen yazacaksın..Ve yazının konusuyla ilgili bilgiler de girebiliyorsun :) Adını yazmayı unutma yoksa yazıyı 1MK yazmış gibi görünüyor bende:) Bende ciddi ciddi (başbakan edasıyla) yorum yazmak zorunda kalırım ;)

    Allah'a emanetsin...

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.