Banner

TÜRBAN ve Kurban...


Her şey çözümlendi de sıra ona geldi
kafalar giyime kuşama endekslendi
beyinleri türbanlılar
başörtüsüne kilitlendi
Türbana kurban edildi kızlar
rahat edildi...
Sorarım size beyler
çırılçıplaksa kişiliğin
neye yarar her yerini örtse urban

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. çıplak olur, giyinik olur kimse kimseye bir giyim tarzı dayatmaya hakkı yok. seninde kapanmak isteyene engel olmaya hakkın yok.
    benim de kimseye kapan diye zorlama hakkım yok. bırak sen kimin kişiliği çıplak ,kimin değil diye kişilik ölçmeyi, senin senin gibi düşünmeyene , senin gibi giyinmek istemeyene saygın varmı?

    tabiki yok. o halde ne dır dır ediyorsun.

    YanıtlaSil
  2. İşine gelmeyince dırdır mı ediliyor beyefendi? Senin pek mi saygın var ki böyle yorum yapıyorsun, hoşuna gitmedi mi söylediklerim, kapanmak isteyene ben nasıl engel olabiliim ki? Ama senin gib,ler kızlara kapan diye baskı yapıyorlar.

    YanıtlaSil
  3. Feyzullah kırca,son yazını okudum,biyografinide,ama ne yazık ki bu ülkede yaşananlardan hiç haberin yok,hemde hiç,kafanı kaldırda bir etrafına bak.
    Elindeki Kuran sana bunu emrediyor,"OKU"...

    YanıtlaSil
  4. okuyorum efendim, her yapılanı da takip ediyorum. benim her kesin yaşam tarzına saygım var, benim herkesin inancına saygım var. bazıları gibi kimseye inanç, yaşam, giyim tarzı dayatma gibi bir derdim yok. elimdeki kuranın da ne emrettiğini gayet iyi biliyorum. çünkü benim işim kurana hizmet etmek. biyografimi okuduğuna göre imam hatip olduğumu da okumuşsundur.
    Size böyle bir mesaj yazdığınız için kızdığımı zannetneyin, tabiki saygım var düşüncenize. ama katılmıyorum.
    Allahın selamı üzerinize olsun.

    YanıtlaSil
  5. Bu mesajı yazdığımdan dolayı kızacağınızı hiç düşünmedim bile,aksine daha ciddi düşüneceğinizi umdum.
    Neden bir ülkenin yarısı sizden farklı düşünüyor bunu anlamanız için,Elhamdülillah bu ülkenin büyük bir çoğunluğu müslüman ve kitabımızda kuran,şimdi ben okuduğun kurana mı inanmalıyım yoksa bu milleti Allah ile aldatanamı?
    Dinimi siyasi malzeme yapanların gerçekte kim olduğunu ve nereye hizmet ettiğini biliyormusunuz,asıl mesele bu işte,bunu doğru bilirsek hepimiz doğru yolu buluruz Feyzullah bey.
    Düşüncelerime katılmayabilirsiniz ama bundan sonra sizin gibi düşünmeyenlerin nedenini de araştıracağınızdan eminim...

    Selamlar.

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.