Banner

İYİ Kİ DOĞDUM

Bir yaş daha.... Yeni yaşıma kırık bir kolla gireceğim yarın. Yaşam böyle bir şey. Kalp kırıkları yok yalnız. Kemikleriniz de kırılıveriyor, hatta dağılıyor. Hastanelerde çok daha kötülerini görüyorsunuz, kendi halinize sevinirken. Kiminin acısı, kiminin tesellisi.

Kendi seçimlerimizi yaşadığımızı sanırken dayatılanlar arasında boğulduğumuzun farkına bile varamıyoruz. Seviyoruz, seviliyoruz. Severken hırpalıyoruz sevdiklerimizi. Sevdik diye. Seviyoruz ya, her şey bizim hakkımız. Nasıl bir şeyse şu sevmek acı verir oluyor. Gün geliyor eskiyor her şey. Bedenler, kalpler. Kırılmış, kırılmamış ne varsa. Aslında çok da farkına varamıyoruz gerçekten kırılıp dökülenlerin. Kanıksıyoruz olup biten ne varsa. Kabullensek de, isyan etsek de. Üşüyoruz, sıcağı, yanıyoruz, soğuğu özlüyoruz, içinde bulunduğumuz anları hayıflanarak geçirip gidiyoruz. Yine de güzel yaşamak ve yaşlanmak. Biliyor(muy)uz.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Sevgili Derin...

    Kelimeleriniz kadar yalın, özgür ve özel yaşlarınız olsun.

    1MK ailesi adına doğum gününüzü kutlarım

    YanıtlaSil
  2. kutlamadım mı yoksa ? yazmıştım...özenle..espriyle...
    yeniden kutluyorum o zaman..sevgiyle.

    YanıtlaSil
  3. YENİ YAŞINIZDA HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN..KIRILAN KOLUMUZ OLSUN..NASIL OLSA İYİLEŞİR..AMA KALP KIRIKLARI ÇOK ZOR İYİLEŞİYOR..SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  4. dostlara sevgiler, teşekkürler, keşke saçlarımızdakiler gibi tüm kırıklarımızı da aldırabilseydik... vidalarla tutturulmuş da olsa , şükürler olsun ki tek parçayım ve
    yaş-ı-yorum

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.