Banner

Ne Haldeyiz !! Yazık...

Allah Rasulü (s.a.v.) buyurdu:
''Kuşkulandığını  at, kuşkulanmadığına bak! Doğruluk kalbinin yatıştığında, yalan ise kuşku duyduğundadır.''

Öyle bir zamandayız ki Ya Rasulallah, müslüman müslümandan emin olamıyor..! Ağlanacak halimize tepkisiz kalıyoruz...Sen ki komşun açken tok uyumayı bize yasaklamıştın gel de şu halimizi gör Ya Rasulallah..
Komşumuz değil kardeşlerimiz zulüm altındayken biz hala uyuyoruz  Ya Rasulallah..!! Gaflet uykusundan da uyanamıyoruz ,uyanmak istiyormuyuz bilemiyoruz Ya Rasulallah..!!
Utanmak mı merhamet mi sevgimi kalktı ki kalbimizden , bu kadar duyarsızız  olanlara Ya Rasulallah...!!
Bu ümmet çok hatalar yapıyor Ya Rasulallah...!!
 Hatalarımızı görüp düzeltenlerden olmamız için Rabbim yardımımız olsun..!!

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. değerli pabuç,bizlerin komşuları var ne mutlu bize.komşuları olmayan,komşu edinemeyenlerin Allah yardımcısı olsun.onlarda komşu kavramı yok ki; KOMŞU nun açlığı tokluğu onu ilgilendirsin !!!

    YanıtlaSil
  2. @chyrkyn ,
    amin... Komşuluk kavramını yitirmediğimiz için şükürler olsun..Benim asıl üzüntüm dünydaki kardeşlerim zulüm latındayken hala rahat uyuyabilmem!! Elimden hiç bişey gelmemesi...

    YanıtlaSil
  3. yapılan bunca zulümlere, ölümlere çözüm bulmak için, Allah'tan yardım dilemeyi doğru bulmuyorum açıkcası. Bu sefer Allah'ı kullanmış oluruz bence, o nasılsa her şeyi yaratandır ve onun iznindedir her şey. Fakat insanlığı bu duruma getiren bizleriz diye düşünüyorum. Daha bu olaylar çıkmadan önce zulmedenlerin zulmettiğini bile bile onları güçlendiren, ürünlerini büyük bir zevkle kullananlar yine bizleriz. O nedenle bunları başımıza getiren bizlersek eğer başımızdan da götürecek olan bizler dışında kimse değildir, olamaz da... Yüce Allah sadece manevi destek olabilir diye düşünüyorum açıkçası...

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.