Banner

Erkek Adam Başparmaktan Geçirilen Terliklerden Giyinmez..


Yazık benim şu ablalarıma yahu..



Allah herkese bir dert vermiş ve sınava tâbi tutmuştur ya, benim garip ablalarımın sınavı da benim var olmamdır.. Benim sinirimi, kıskançlıklarımı, bağırmalarımı, kızgınlıklarımı, kaprislerimi, tembelliğimi, uyuşukluğumu, cimriliğimi ve dağınıklığımı çektikleri yetmiyormuş gibi bir de fiziksel görünüşümün sıkıntısını çekiyorlar.. Gariplerimin kardeşleri çirkin olduğundan, onun az da olsa yakışıklı görünmesi için yoğun çaba sarfediyorlar ama ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, yine de istenilen muvaffakiyeti elde edemiyorlar..



Giyinmem gereken elbiseleri seçiyorlar.. Saçlarımı nasıl taramam gerektiğini söylüyorlar.. Ne tür elbiseye, ne türü ayakkabının, kemerin yakışacağını anlatıyorlar.. Parfüm konusunda da önerilerini sunuyorlar.. Benim "insan" gibi görünmem için yoğun çaba sarfediyorlar ama kumaş kötü olduğundan fazla başarılı olamıyorlar..



Bu cümle uydurukçusunun, eski sayfasını hatırlayanlar, ilk pembe gömleği ablaların baskısı ile giyindiğimi de anımsayacaklardır.. Erkekliğe vurulan ilk darbe de o pembe gömleğin giyinilmesi ile başlar.. Sonrasında izinli olduğum bir yaz günü, annem ile kek yapmam, erkekliğimi ayaklar altına almama sebep olmuştu.. Yine o zamanlar, erkekliğimi yerle bir etmek için plânlar yapmışlar, çatık ve kalın kaşlarımı aldırmam için yoğun çabalara girişmişlerdi.. Ben ilk kez direniş göstermiş, çatık ve kalın kaşlarıma dokunmalarına izin vermemiştim..



Aradan onca ay geçmesine rağmen benim sevgili ablalarım, kaşlarımı aldırmam için baskıya devam ettiler.. Ben şimdiye kadar her türlü baskıya direndim ve kaşlarıma dokundurtmadım.. Baktılar ki, yeniden erkeklik yolunda önemli adımlar atmaya başladım (Bu önemli adımlar; saçlarımın iyice seyrekleşmesi, ter kokmam, ağzımın koklası, burnumu karıştırmam, yere tükürmem, sigaraya başlamam ve sigara paketini çorabımın içine koymam, gömleğimin ilk üç düğmesini açarak göğüs kıllarımı sergilemem, göbek büyütmem, kadınlara bakarken "of yavrum" tarzında seslenişlerde bulunmam ve buna benzer şeyler), erkekliğimi tekrar çizmek için yeni bir girişimde bulundular :



Spor giyinecekmişim..



Biliyorum ki, spor giyinmenin erkekliği çizdirmeyle ilgisi yok ama "Nasıl giyinince spor giyinmiş olunur?" sorusu, erkekliği ağır ağır çizdirecek cevapları getiriyor beraberinde..



Kapri denilen yarım pantolon giyinecekmişim.. (Olabilir, bunda ters bir durum yok)



Küçük spor çantalardan omzuma atacakmışım.. (Bunu yaz aylarında yapıyorum zaten. Bunda da sorun yok)


Gömlekten ziyade kısa kollu penyeler giyinecekmişim.. >(Kısa kollu giyindiğimi ancak tatil beldelerindekiler görebilir.. Ama bu durumun da erkekliği çizmekle ilgisi yok)


Çorap giyinmeyecekmişim.. (Bak..bak..bak.. eee ?)



ve ayağıma terlik takacakmışım.. Bu terlik de ayak başparmağından geçirilmeli olanlardan olacakmış..


İşte bu son madde, erkekliğin yavaşça ve sessizçe darbe almasını sağlar.. Erkek adam terlik giyinir ama asla ve asla başparmaktan geçirilmeli o iğrenç terliği ayağına takmaz.. Kadın cinsinden hiçkimse de bunu teklif edemez.. Teklif eden kişiler, yakın zamanda olacağından hiç kuşkum olmayan erkek darbesi ile gerekli cezayı göreceklerdir..



Yaz kızım : Erkeklik Kuralları Numara 2..





Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. hani beğenmiyor olabilirsin de bu düşmanca tavır nedir yani:)) üstelikte bir terliğe :))

    YanıtlaSil
  2. cecil ;

    Düşmanca bir tavrım yok benim yahu.. Tüm canlılarla iyi anlaştığım gibi eşyalarla da iyi anlaşırım.. Sadece erkek adamın öyle terlikler giyinmesinin, erkekliği çizdiğini düşünüyorum hepsi bu.. :)

    YanıtlaSil
  3. Nasıl çiziliyormuş ki :))

    YanıtlaSil
  4. :D Çok hoş bir yazı olmuş, ben beğendim bir nevi, zira bende bir ablayım ve erkek kardeşime aynı baskıyı yapıyorum fakat direniyor :D

    Diğerleri konusunda bişi demesemde o terliklerden bende hoşlanmıyorum hiç yakışmıyor :D

    Emeğinize sağlık, eğlenceli bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  5. ebruli günce ;

    Birincisi erkek adam öyle her yerde o mübarek ayaklarını göstermez.. Hadi gösterdi diyelim; parmaktan geçirilen terliklerden giyinilmez.. Tamamen kadın tüketicileri memnun etmek için oluşturulmuş bir terliği giyinmek, erkek adama yakışmaz.. Bir erkeğin, tanga giyinmesi gibi bir şey bu.. Olmaz yahu..olmaz..


    K. Saat
    Kadın cinsinden birinin bana destek vermesi görülmüş bir şey değildi.. Demek bu günleri görmek de varmış kısmetimde:) Bin yaşa sen emi..
    Yalnız abla olduğunu ve kardeşine aynı davranışları yaptığını bilmek de senden korkmama sebep oldu.. Rahat bırakın kardeşleri yahu..Ayıptır.. Bırakın da çirkin ve paspal paspal dolaşsınlar etrafta.. :)

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.