Banner

1MK neden farklı bir site



Merhaba değerli yazar dostlarımız
her gün yeni dostlar aramıza katılıyor ve 1mk ailesi güzel çalışmalarla büyümeye devam ediyor.

100 yazar limitimizi teknik bir çözüme kavuşturduk ve artık 200 yazara kadar bir sorun yaşamayacağımızı umuyoruz.
Bilindiği üzere sitemiz yapısı gereği bir gönül birlikteliğine dayanıyor. Birlikte yazdıklarımızı ve yaptıklarımızı paylaşıyoruz.
Gönül bağımız (temel aldığımız değer "insana iyilik" olduğu için çok daha kuvvetli ancak üyelik yapımız "özgürlüğe" dayandığı için
çok daha esnek ve gevşek... Yani aramıza katılmak bir prosedüre tabi ama ayrılmak istendiğinde bir "tık" sorunu çözüyor.

1mk yola çıktığı 2008 yılından bugüne kadar bir çok aşamalardan geçerek büyüdü. Mümkün olduğunca yazarlarımız arasında
kutuplaşmalar ve kavgalardan kaçındık. Bazı konularda kısıtlayıcı olduk. Ancak blogger ortamı sayesinde her katılımcı aynı zamanda kendi sitesinde de
özgürce yazabildiğine göre 1mk'da yazsın istedik. Hepiniz görüyorsunuz her türlü siyasi, dini düşünce, ayrımı yapmaksızın yazılarınızı paylaşıyorsunuz.
Siyasal tercihlerinizden cinsel tercihlerinize kadar bir çok şey 1mk'nın ilgi alanı dışındadır. İlkelerimizin içerisinde "insan sevgisi" ön plandadır.
Ayrıntılar  http://1milyonkalem.blogspot.com/2010/01/yayn-ilkelerimiz.html   adresinde okunabilir.

Çeşitli gündemlere bağlı olarak bazen farklı düşünceleri ifade eden arkadaşların yazıları blok halinde gelebildiği gibi, bazı konularda yorumlarda bir renk ve düşünceyi
yansıtabilir. Biz hakarete kaçmayan, şiddet içermeyen ve ülkemizi ve insanlığı hedef almayan her düşüncenin özgürce ifadesinden yanayız. Sırf bu yüzden kampanyalarımızda bir çok dostumuz kimliklerinden arınmış olarak her kampanyaya koşturmaya çalışıyor. Biz insanı, çocukları ve ülkemizin daha güzel bir geleceğe ulaşmasını baz alıyoruz. Her düşünce sahibi bu ülke için, bu ülke için iyi şeyler yapmak istiyorsa düşüncesini ifade biçimi, düşüncesinin rengi bizi bağlamıyor. Yeter ki amacı iyilik olsun.

1mk yazarları da editörleri de yönetimi de farklı düşüncelerdeki insanlardan oluşuyor. Hayata bakışımız, yaşam biçimimiz tek düze değil. Bizi bir araya getiren ve farklı yapan da bu. Farklı düşüncelerdeki insanların da birlikte hareket edebileceğini, ortak noktanın insan olması gerektiği kanısındayız. Bugüne kadar güzel işlere imza attık. Bugünden sonra da yeni projelerimizle karşınızda olacağız. Editörlerimiz sizleri kampanyalarımız konusunda bilgilendirmeye devam edecek.

Hiç birinizi ayırt etmeden seviyoruz. İyi ki varsınız. Bizim için hepiniz ayrı ayrı bir değer ifade ediyorsunuz. Sizi seviyoruz ve sizin tarafınızdan sevildiğimizin bilincindeyiz. Çünkü 1milyonkalem sitesi "bir gönül yolculuğu" sloganı ile yola çıktı ve sizi buraya getiren "kendi gönlünüzün rızası" idi. Ne mutlu bize ki sizin gibi güzel yürekli yazarlara sahibiz..

Nice 1mkalemli günlere.

Saygılarımızla

1mk adına

A. Şebnem SOYSAL & Erkan BAL

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Pabuc dedi ki…
Biz de bu ortamı seviyoruz ...Sevgiler ve güzel paylaşımlar ,faydalı işler daim olsun...
Sizinle, birlikte olmak bu ailenin bir üyesi olmak gurur verici.

Her zaman yan yana gönül gönüle, el ele olmak dileğimle.