Banner

Merhaba


İçinde bulunduğumuz süreçte blogculuğa olan ilgi gittikçe daha da artmakta, biz blogcuların Yaşanan olaylar karşısındaki düşüncelerini paylaşma isteği, sevinçleri ile, hüzünleri ile bilgi birikimleri ve araştırmacı yapıları ile hem öğrenmemize katkı sağlamakta hem de bildiklerimizi aktarma noktasında bize imkan sunmaktadır.Belli siteler de bir arada bulunmalar zaman zaman bir konu hakkındaki farklı görüşleri de ortaya çıkarmakta ve tartışma ortamını da doğal olarak meydana getirmektedir.Bu esna da blogculuk da bir hukukun da oluşumu kaçınılmazdır.Oluşmaktadır da..

Her sitenin kendine has kuralları olduğu gerçeği vardır. Ancak genel mana da blog dünyasında ortak paydalara dayanan kuralların bulunması da gerekmektedir. Çeşitli sitelere baktığımızda mesleki, edebiyat, tarih, magazin, siyasi ve daha bir çok dallara odaklanmış olduğunu görürüz. Bütün bunların hepsini kapsaminda bulunduran sitelerde mevcuttur. Her konuda yazılabilen serbest konular. Blogcular kimi zaman sıradan birer yazar olarak tanımlansa da Kalem tutkusu olan bizler gibi sade vatandaşlar, mesleklerinde uzmanlaşmış kariyer sahibi kkalemlerde vardır ki yazdıkları bir belge niteliği taşır çoğu zaman yani genel manada total bir sıradanlık yaftası blogculara yağıştırılmamalıdır.

Hepimiz yazıyoruz çiziyoruz farklı platformlar da buluştuğumuz oluyor bu ortamlar da kimimiz yemek tarifi yapıyor kimimiz tatil yazıları, kimimiz siyaset önemli olan düşüncelerimizi paylaşmak adına kaleme almaksa biz de varız diyoruz ve çıkıyoruz yola bu defa da yolumuz Birmilyon kalem ile gönül yolculuğana çıktı.


Ya nasip ya kısmet diyerek bir başlangıç yapıyoruz. Tekrar merhaba gönül yolcularına kalem dostlarına..

Hayat Torlak

Yorum Gönder

9 Yorumlar

erkan bal dedi ki…
merhaba hayat bey, aramıza hoşgeldiniz. Kaleminizin ışıltısından faydalanabileceğimiz yazılarınızı merakla bekliyoruz...
Uzağa Giden Kadın dedi ki…
1MK hoş geldiniz, nice yazılarınızı okuyabilmek umuduyla...
chyrkyn dedi ki…
hoşgeldiniz...burada önceden olmam hasebiyle...
Bumerang57 dedi ki…
Teşekkürler hoşbuldum
Bumerang57 dedi ki…
Daha önce yorum göndermiştim demekki acemilikten gönderememişim.
Aramıza hoşgeldiniz... Güzel yazılarınızı burada paylaşacak olmanız bizi çok mutlu etti.

Nice güzel paylaşımlara...
Bumerang57 dedi ki…
Teşekkürler hoşbuldum siyah kelebek, inşallah paylaşımlara bir nebze katkım olur.
Ness dedi ki…
Hoşgeldiniz :)
Bumerang57 dedi ki…
Hoşbulduk ness