Banner

Şu an çok ciddiyim ben !..



Bugün 24 Nisan. Dün neşe dolduk, ancak bugün ciddileşmeliyiz biraz. Ben gülmüyorum, hayır. Sanıldığının aksine çok ciddiyim. Sözcü gazetesinde yazarlık yapan abilerimizin, köşe yazılarının yanına koydukları resimleri düşünün. ( Umarım resim koyuyorlardır,şu an bunu çok istiyorum.) İşte tam olarak o vaziyetteyim şu anda.

Geride kaldı.. Don/atlet bilgisayarın başına geçip "Hariçten Gazel" başlığı altında lagara lugara yaptığım günler geride kaldı. Şimdi bi' yazı yazacağım var ya, allahına kadar politik tezli. Hatta " haha komikmiş" , "güldük eğlendik" , "allah seni n'apmasın" , "ivedik mivedik " şeklinde yorumlar alan yazılarıma da veda ettim artık. Muhtemelen bu yazıdan itibaren yapılacak yorumlar "Hayır Semra Hanım, son 20 yılda yapılan özelleştirmelerin büyük bir artış göst.. " , "Lütfen efendim, kamu üniversitelerinin son 16 yılda geldiği sevi..." hatta ve hatta "Lütfen Ercüment Bey, İMKB bileşik endek.. " gibisinden ağırbaşlı bir karaktere bürünecekler.

Hayır yani, ne olur benim yazılarım da Yılmaz Özdil'inkiler gibi sesli okunsa web sitelerde? Bi' tıklasam yazıma, elektrosüpersonik abla yazımı okumaya başlasa. Fareyi aşağılara doğru indirdiğim zaman ( Bak acur okuyucu, mouse demedim fare dedim. Al sana politik eylem.) 50-60 civarında yorum yapılmış olsa yazdığım yazı hakkında. Ya da halk otobüslerine bindiğim zaman arkamda oturanların şu şekil bir muhabbetin dehlizlerinde kaybolduklarını işitsem :

- Fethi Yıldırım'ın yazısını okudun mu?
- Okudum tabi.. Yine yüklenmiş iktidara.. Adam doğru konuşuyor ha, belgeleri de var !

Bak yazdıkça coşuyorum sevgili okur, üzülüyorum içten içe. Ancak bu yazı, bir devrin sonudur..

Fethi Yıldırım - Yazıyorum

Sana sesleniyorum sigarası bittiği vakit çöpün yanından geçtiğini farkeden ve izmaritini çöp tenekesi yerine insanların sobalarından çıkan külleri atmaları için çöp tenekesinin yanına koyulan kül kovasına atan adam...

Yıllardır bahsederiz, muasır medeniyetler seviyesi...

Yıllardır erişmeye(!) çalıştığımız bu seviyeye erişemememizin tek nedeni sensin..

Avrupa' da nanoteknoloji almış başını giderken, senin bu yaptığın dangalakça hareket de neyin nesi?

Yaptığım son araştırmalara göre, 1968 yılında kurulan "The Ivırı Zıvırı Company" bu gibi doğa düşmanı eylemleri engellemek için harekete geçmiş..

Geçmiş de, kime geçmiş ha? Soruyorum size, ağalar,beyler...

Ayarlayın bunları...

Bu arada, ekonomi de kötü gidiyor yaptığım son araştırmalara göre..

Özellikle 1983 yılında Kanada'da kurulan ve sanayi materyalleri ihraç eden firmaların yükselen burçlarının "akrep" olduğu bilgisi beni çok şaşırttı, ah wikipedia..

Yine yaptığım son analizlere göre, ben Avrasya'nın en niteliksiz "siyasi" fıkra" yazarıyım..

Dün akşam "Şubat kaç çekiyor" adlı programa katıldım..

Hiçbir katılımcı herhangi bir belge getirmemişti..

Ortaya bir laptop koyduk, muhabbet tıkandıkça baktık ne neymiş diye..

Yarından itibaren bırakıyorum bu işleri..

Hem lisede marangozluk düşünüyordum ben..


Ne dersiniz değerli okuyucular ? .. Yoksa mizah serüvenine devam mı etmeliyim?

Yorum Gönder

3 Yorumlar

Pabuc dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pabuc dedi ki…
Blogger pabuç dedi ki...

Kesinlikle devam et..Sakın ola siyasete bulaşma ...Bi de yağmur duasına çıkmış birilerini görürsen hemen yanaş ve senin için de yorum duası yapmalarını iste..Onlarca yüzlerce yorumu sen de hakediyorsun Hoca Nasrettin..Senin onlardan ne eksiğin var ...Onların yaşına geldiğinde sen çok daha iyi yerlerde olursun şüphem yok..Sevgiler...
fethiyıldırım dedi ki…
her zamanki gibi mizahi yönü ağır basan muhteşem bir yorum olmuş, halbuki ben kamu üniversitelerinin son 16 yılı temel alan başarı grafiklerini tartışacağımızı düşünüyordum :)

sevgiler..