Banner

Hükümet Cevap Verse..



Keşke hükümetten bir kişi okusa bu yazdıklarımı da bana cevap verse.. Gerçi hükümet şakşakçısı olup da gerçekleri görmemek için çaba gösteren sevgili yazar veya okurlarımızdan birileri de cevap verebilir isterlerse..

Sevgili başbakanımız, ülkemizde yüzbin kaçak Ermeni olduğunu itiraf etti.. Merakım şudur : Kaçak olduklarını bile bile neden hâlâ ülkemizde yaşamalarına izin veriliyor..? Ülkemize yaşadışı yollardan giren insanlara her zaman göz yumulacak mı..?
    Adana Belediye Başkanı Aytaç DURAK'ın yolsuzlukları hakkındaki iddialar sonrası, sevgili başbakanımız çıkıp, MHP'yi, "Su kaçağı olduğunu biliyorduk, bu sebeple aday göstermedik" mealinde cümlelerle hicvetti.. Yirmibeş senedir seçilen belediye başkanı hakkındaki iddialar biliniyorsa ve bu sebeple ikinci kez aday gösterilmemişse, neden yargıya gitmediler..? Suçlu olduğuna inanılan birinin suçunu görmezden gelmek, suçluya yardım etmek değil midir..?
      Tüm anketlerde ülkemizin büyük bölümünün karşı olduğu sonucu çıkan, adına önce "Kürt Açılımı", sonra "Demokratik Açılım", şimdi de "Millik Birlik Açılımı" denilen ama ne olduğu hâlâ belli olmayan açılıma karşı iken, kime yaranmak için bu açılım adı altında yürütülen bölüştürme faaliyetlerine devam ediliyor..?
        Yedi senedir tek başına iktidarda olan bir hükümet --yeni doğan çocuklar ilkokula başladı-- nasıl oluyor da hâlâ ezilmiş rolüne yatabiliyor..? Nasıl oluyor da her kesimi sindirme çalışmaları yürütürken, garip-zavallı-masum gibi davranabiliyor..? Nasıl oluyor da askerden intikam alırcasına, askeri kötü gösterme, askere olan güveni sarsma çalışmalarına "demokrasi" adını verebiliyor..? Nasıl oluyor da eğitimi, sağlığı özelleştirip siyasallaştırdıktan sonra yargıyıda yandan ve taraflı olmaya zorluyor..? Nasıl oluyor da hâlâ başörtüsü sorununu kullanabiliyor..? Nasıl oluyor da yaptığı her şeye rağmen "hor görünen, ezilen, dışlanan taraf" olduğunu iddia edebiliyor..? Yedi sene oldu yahu, yedi sene.. Yeni doğan çocuklar okula başladı.. Hâlâ ezildiğini, hor görüldüğünü, dışlandığını nasıl iddia edebilirler..?
          Darbeci gibi gösterip, milletin sevgisini azaltmak için çabaladıkları askerler, şuan bile sahiden isteseler darbe yapamazlar mı yani..? Darbe yapmak istemedikleri âşikar bir şekilde belli olan askeriyeyi, darbeci göstererek, askeriyenin en gizli odasına bile girilip ne yapılmaya çalışılıyor..?
            Sevgili hükümetimiz, her şeyimizi özelleştirme adı altında kim olduklarını bilmediğim şirketlere satmak için uğraşırken, neden sadece "inşaat sektörünü" kamulaştırmak için uğraşıyor..? İnşaat sektöründe, ne gibi bir rant sağlanıyor..?

              Yorum Gönder

              3 Yorumlar

              chyrkyn dedi ki…
              100000 ermeni ile ilgili konuda size ben hakveriyorum,aytaç durak mevzusuna da hak veriyorum.ondan sonrakilere yorum yapayım istedim.
              açılım konusunda,darbe konusunda ve sizin ismini zikretmeden dile getirdiğiniz,ergenekon mevzusunda bir şeyler yazmak istedim.gözlediğim,duyduğum,dinlediğim şeyler doğrultusunda silahla bitirilemeyen(!) pkk,açılımla bitirilmek isteniyor.bana tuhaf gelmiyor ve istemeye istemeye destekliyorum.istemeye istemeye diyorum,çünkü bana silah çekenin,alnına sıkmak isterim,gel konuşalım demem.ancak sizin ordu mensuplarınızın bazıları(ordu demiyorum dikkat edin) pkk ile işbirliği yapıp,uyuşturucu kaçakçılığını birlikte organize edip,kendisini devletten daha yüksek bir yerlere konuşlandırıyorsa,yani senin güvendiğin insanlar,pkk ile işbirliği yapıyorsa kiminle neyin savaşını yapacaksın.orduyu yıpratmak değil konu,çürük elmaları ayıklamaktır.darbe dış destek olmadan zor,şu anda da yeterli dış destek bulamıyor,darbe yanlıları.ülke güneydoğuya akıttığı para ile yeni bir kaç türkiye cumhuriyeti daha kurulur sanırım.bunun bir şekilde sonlandırılması gerekiyor.özelleştirme konusunda da haklı olabilirsiniz.
              saygı ile...
              tufan dedi ki…
              Boşuna bekleme sevgili kardeşim bunlar sana bana anlatmazlar,bunlar kahvaltı sofralarında bal çalar bazılarının ağzına ve sonra onları öttürür bülbül gibi,sanki benim ülkemin sanatçıları bunlardan ibaret.

              Egenekon ise bana göre bir masal,kendi kirli işlerini saklamak için bir perde,üç beş çeteci vardı zaten bunuda herkez biliyordu.

              İşin özü,ben kıblesi bozukların ne arkasında dururum nede sözüne inanırım,gördüğüm ve yaşadıklarım bana bunu öğretti.

              Selamlar.
              Çocuk dedi ki…
              chyrkyn ;
              Bu açılımdan sonra PKK'nın sahiden silah bırakacağına inanıyor musun..? Aksine, silahla istediklerini elde ettiklerini anlayıp, daha çok istekte bulunacaklar..

              tufan ;
              Masal mı değil mi bilmem.. Eğer masal değilse bile masalımsı bir yargılanışları var..