Banner

II.converse ayaklanması

Yeni neslin koca olan ayaklarını, daha da büyük göstermek için yapılan bir çalışma olmalı bu. Kanımca ugg, ayı pençesinden ilham alınarak yapılmış, estetikten yoksun olması, ayakları olabildiğince kaba göstermesi özellikle beklenmiştir.

Ugg Cumhuriyeti, Converse Krallığı kurulsun, bu ülkenin sınırlarında yaşayanlar, dört mevsim, sabah, akşam, evde, sokakta bunları giysin, taklit converse ve ugg giyenler sınır dışı edilsin mesela.
Ugg' lı yaşamı destekleme derneği kurulsun, okutulmayan kız çocukları için yemekler düzenlensin, yürüyüşler yapılsın. Sosyal Converse Hizmetleri kurulsun hafta sonları, esirgeme kurumuna ve huzurevine tabana kuvvet ziyaretler düzenlensin.

Ugg Cumhuriyeti, giyilme şartları elverişli olsun diye, kutuplara yakın bir yere ikamet eylesin. Eskimoların gönlünü almak için giderken birer çift ugg hediye götürülsün. Converse Krallığı, converse insanları dört mevsim giyebilsin diye böyle ılıman memleketlere falan yerleşsin. Ekvatoral bölgede bir yer olur, çok da yağış almasın tabi- patilerin aşırı yağıştan buruşmasını, aşırı sıcaktan kokuşmasını istemeyiz- buralardan öte bir yer olsun yeter.

Sağım, solum, önüm, arkam ugg, saklanmayan converse...


Hayır, hayır lütfen!


Şadırvandaki takunyaları giyem, Mehmet ağanın sarı çizmelerini ve hatta yumurta topuk, dedemin kara lastiklerini ya da yün çorapla çarık giyem ama bana ugg giydirmeyin.

;)

Yorum Gönder

1 Yorumlar

leithygurumi dedi ki…
moda diye başımıza donumuzu giymemiz yakındır.