Banner

Kandiririm diririm diririm kandiririm :p



her ne kadar tüm dünyada ''kadinlar seytandir'' yargisi hakimse de, gercek, buna pek uymamaktadir..özellikle kadin erkek iliskilerinde ortaya cikan bir durumdur bu kadinin kolay kandirilabiliyor olmasi. 2 cift güzel söz, bir ufak hediye karsisinda hipnoza girmiscesine havada ucan bu kadinlari artik istedigi gibi kandirabilecegini zanneder erkekler. Ha kanmayan yok mu , var tabi ki kanan kadinlarda. Ama bana göre bunun sebebi kadinlarin zekalariyla ilgili degil de tamamen duygusal yönlerinin daha belirgin olusu ve kalpleriyle hareket etmeleridir.

Aslinda her zaman kucuk seylerden mutlu olmayi becerebilmemizin etkisi de var bunda. Bu yuzden kadinlar kandirilmaz bazi yalanlara inanmak ister sadece ..

Bazi erkekler vardir ya hani " kizlari elimde oynatirim" diye nara atarlar ortalikta. kandirrim kandirrim diye düsünürken, sizden neler gittigini de düsünün derim beyler.. Cunku bunlar sadece kolay kandirilan erkeklerin önermesidir :))

Yurt disinda yasiyor olmamin verdigi avantajla nerdeyse butun irklardan mezheplerden insani tanidim.. Cikmadim hic biriyle tabiki de ama iyi bir gözlemciyimdir. Ama emin olun hic bir ulkeden bizim turk erkekleri kadar bol keseden atanlara tanik olmadim :)



Araplar : "yallah lek$unnn kadin benim kölemdir" dusuncesinde :)
kadinlar onlar icin supriz paketi gibi bi sey. o piti piti karamela sepeti diye secmece yaparak peceli kadiinlari dogru durust görmeden alip, ancak nikahi kiydiktan sora paketten ne cikacagini gördukleri icin evlilik öncesi pek bi sey yapamiyorlar. Ama aile cuzdaninin onlarin icin tapu senedinden farki yoktur,.Kandirmakla da ugrasmazlar bu yuzden, cunku kadin erkegin emirlerini kayitsiz sartsiz yerine getirmekle yukumludur.isin ilginci arap kadinlar bu durumdan sikayet etmez.

Latinler : " siii sinyoritaaa, mucos grassicas gel bize bazi bazi" ugras vermelerine gerek yoktur, iki salsa bi rumba is tamamdir zaten. Cunku latin hatunlarda en az erkekleri kadar hovardadir, kandirilmaz, kandirirlar.


isvecliler : " herkesin hayati kendine" modundadir. Viking erkekleri kibar olmakla beraber vurdumduymazdir da.evli dahi olsaniz kimse bir birinin hayatina mudahale etmez, medeniyetin hat safhada oldugu bu ulke de isler biraz abartilmis ve tek disi kalan canavarin istemeyerekte olsa disini kirmislardir :) ee ne de olsa her seyin ortasi iyidir.
Hindistanlilar: ahh iste onlar gercek birer a$iktir. Filmlerde gördugunuz romantik hint filmleri pek yalan degil aslinda. Gandhinin soyundan gelmelerinin verdigi etkiyle midir nedir, en az liderleri gandhi kadar onurlu ve iyimser bir halktir. ( bir de kötu kokmasalar tam olucakti ama neyse, bu kadar kusur kadi kizinda da olur)
Yunanlilar : ADI bizans ama kendi hicte kahpe degil. Neseli enerjik b yapiya sahip olan yunanlar, oldukca sevecen insanlar. kultur olarak aslinda pek bir farkimiz olmasa da turk erkekleri kadar maco degillerdir.
Türkler : " ben istesem angelina jolie'yi bile ayarlarim, bana hayir diyecek kiz daha dunyaya gelmedi " ..
Yuzde yuz safkan bir turk olarak uzulerek söylemeliyim ki, abartiyi ve birazcikta yalani seven bir milletiz. Genelde yalanci romantiklerdir turk erkekleri. Söylediklerim onlari kizdirabilir belki.. sorun bi tek onlarda degill tabi, bunun baska bir nedeni de Turk kizlarinin kendini daha agirdan satiyor olmasi ve zor kadin olmalari. Yani onlara da hak vermek gerek :)
Eh her ulkeye nasip olmaz Nuri Alco'lar, Coskunlar :) turk erkekleri napsin dimi :D ama idol olarak benimsenilenler sadece bunlar degil tabiki de Ediz Hun'larimiz, Tarik Akan'larimiz , Kadir Inanir'larimizda mevcut en temizinden :)
örnekleri cogaltabilirim, bunlar sadece ulkelerden bi kaciydi. her neyse..
Allah hepinizi Turk filminin iyi karakter jönleriyle karsilastirsin kizlar :) yalanci romantikler bizden uzak olsun :)

Kaynak: Suflélér
Yazan: é L L a

Yorum Gönder

2 Yorumlar

BigaripWomen dedi ki…
Biraraya toplanmış bilgiler zamanı geldiğinde işime yarayabilir hımm :) Süperdi eline sağlık :)
éLLa Çiça dedi ki…
rica canim :)