“ABLA”YA GÖRE HAL VE GİDİŞ 29 - Bir milyon kalem

Bir milyon kalem

Blog yazarları topluluğu

8 Ağustos 2018 Çarşamba

“ABLA”YA GÖRE HAL VE GİDİŞ 29

 
8 Ağustos 2018 Aslan Kapısı geçişi ile ilgili ezoterik yazılar temel olarak “Sizi inciten en düşük bilinç düzeyinin bile sevgi arayışı içinde olduğunu” bildirir, “kalplerinizi Güneş görünce açan bir çiçek olarak hayal edip sevgiye açın” önerisinde bulunur ve her zaman olduğu gibi “kendinizi sevin” mesajına ağırlık verirler.
Kaos içinde yaşarken dikkatlerin, odakların sevgiye yönelmesini destekleyecek güçlü enerjilerin aktığı zaman dilimi onuruna “abla” kısa film Kırmızı’dan söz eder.
 
Ödüllü belgesel Kırmızı’nın yönetmeni Abdurrahman Demir: Yanaklarını rujla kırmızıya boyayan Sultan Hanım gecekondusundan, zamansız bir gelincik gibi Konya’nın kar beyazına çıkar. Otobüsle merkeze iner, sataşmalara uymaz, alışveriş eder. Arada kırık dökük cümlelerle hüzünlü hikâyesini anlatır.
Hiç sitem etmez, olayın tarafı hakkında kötü bir şey söylemez, kendisi ile ilgili olumsuz bir yargı dillendirmez; öylece, olduğu gibi kabullenir, yaşar gider.
 
“Abla”ya göre, bir çeşit bilgelik düzeyine erişmiş, kendini seven özel insan Sultan Hanım, eski eşini affedip etmemeyi konu bile etmez, sevmeye devam eder, öldüğünü duyduğunda onu bir daha görmediği için üzülür.
Günlerdir “abla”nın durup durup aklına, kalbine düşen, sevgi üzerine muhteşem bir hikâye…
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar