Blog yaz, zengin ol (Yarışma) - Bir milyon kalem

Bir milyon kalem

Blog yazarları topluluğu

9 Aralık 2013 Pazartesi

Blog yaz, zengin ol (Yarışma)


Değerli Blog Okur, yazarları

Bildiğiniz gibi blog dünyasının içinde bulunduğu durgunluğa çözüm olmak üzere çeşitli gruplar ve sitelerce değişik etkinlikler yapılmaktadır.

Blog yazarlarının, yazarlık yanında çeşitli sosyal faaliyet ve kampanyalara da katıldığı siteniz "Bir milyon kalem"de bu konuda değişik bir uygulamaya gidiyoruz.

Yaklaşan 2014 yeni yıl vesilesi ile, blog yazan arkadaşlarımıza ikinci bir şans da biz veriyoruz. Düzenlediğimiz blog yarışmasında blog yazarlarından Birinciye TAM Bilet, İkinciye YARIM Bilet, Üçünncüye ÇEYREK bilet hediye ediyoruz.

  Nasıl Katılacaksınız?

Yarışmamızda konu seçimi serbesttir. Ancak blog yazılarının özgün olması ve içeriklerin "yayın ilkelerimiz"e uygun olması beklenir. Blog yazıları "Şiir" hariç tüm kategorileri içerebilir. Politik, reklam ve tanıtım içerikli blog yazıları yarışmaya kabul edilmeyecektir.

Kimler Katılabilir?

Yarışmamız tüm bloggerlere açık olup, yazılarınızı birmilyonkalem@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir. Blog yazılarınızı yayınlarken "2014" etiketi kullanmanız yarışmaya katılmanız için yeterlidir. Bloggere ait olmak kaydıyla isteyen yarışmacılar eski bir yazılarını da yayınlayabilirler.

Yarışmaya sitemiz yayın ve yönetim kurulu üyeleri katılamazlar.

Nasıl Seçilecek?

Seçim tamamen site yayın kurulu üyelerinin hür iradesi ve beğenileri ile yapılacak olup, genel ahlak kuralları ve yayın ilkeleri ve anlaşılabilir bir Türkçe dışında, herhangi bir kriter söz konusu değildir. Yayın ilkelerimize bu linkten ulaşabilirsiniz.

Son katılma ve değerlendirme tarihi:

Yarışmaya son katılma tarihi 23 Aralık 2013 Pazartesi günü olup, bu tarihten sonraki katılımlar kabul edilmeyecektir. Değerlendirme sonuçları 30 Aralık 2013 günü sitemizde "bilet numaraları" ile birlikte açıklanacaktır.

Saygılarımızla
1mk Blog Topluluğu
Web Sitesi Adına
Erkan BAL

4 yorum:

  1. Şiir ve politika yazıları dışında nasıl bir yazı yazılabilir tam anlayamadım.

    Ayrıca birden fazla yazı ile katılabilinir mi?

    YanıtlaSil
  2. Bu arada bilete ikramiye çıkma garantisi verebiliyor musunuz:)))) Yoksa boşuna yazı yazmayalım değil mi?:)))))

    YanıtlaSil
  3. şiir ayrı bir kategori olduğu için diğer yazılarla birlikte değerlendirmesi şiire de haksızlık olur. Politik yazılar'da gereksiz gerilime neden olduğu ve tarafsızlık politikamıza aykırı olduğu için yarışmamız dışında tutuldu. Biletlere ise "ya çıkarsa" garantisi verebiliyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. Yazanların teşvik edilmesi, güzel yazıların değerlendirilmesi çok güzel ve yerinde bir davranış. Çabanızı kutlarım. Dost selamlar.

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar