Takipçi Satın Alma - Bir milyon kalem

Bir milyon kalem

Blog yazarları topluluğu

12 Ekim 2013 Cumartesi

Takipçi Satın Alma


Takipçi Satın Alma

Sosyal medya hesaplarında daha fazla kişiye ulaşmak için son dönemlerde pek çok kişi takipçi satın alma yöntemini kullanıyor. Sosyaling adlı blogda takipçi satın alma ile ilgili güzel bir yazı yazılmış. Takipçi satın almanın artı ve eksi yönleri yazıda incelenmiş.



Takipçi satın alma konusunda Twitter diğer sosyal ağlara epey fark atmış durumda. Takip sistemini ilk kullanan site olan Twitter, bu konuda üstünlüğünü hiçbir zaman kaybetmemiş.



Twitter'ın ardından, dünyanın en çok kullanılan sosyal ağı olan Facebook, takipçi satın alma konusunda ikinci sırada bulunuyor. Tabi ki sayfa beğenisi olarak.

Son dönemde takipçi satış pazarında yükselişte olan site ise İnstagram. Fotoğraf filtreleme uygulaması olan İnstagram, son dönemde en çok takipçi satılan siteler arasında.



Son dönemlerde takipçi satın alma sektöründe Vine adlı uygulama da kendisine epey yer edinmeye başladı. Sosyal ağların ve uygulamaların popülariteleri yükseldikçe, takipçi piyasaları da o kadar hareketleniyor.

Tabi ki sadece takipçi satışı yapılmıyor. YouTube ve Vimeo gibi video paylaşım siteleri için video izleme sayıları da satılıyor. Bu sayede video izleme rakamları kolayca yükseltilebiliyor.

Ayrıca SoundCloud sitesi için hem takipçi satışı hem de siteye yüklenen müzikler için dinleme sayısı satışı yapılıyor.

Yeni sosyal ağlar geldikçe ve yeni uygulamalar eklendikçe eminiz ki takipçi satın alma sektörü de buna uyum sağlayıp gelişmeye devam edecektir.

Takipçi Satın Alma



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar