İDAM GERİ GELSİN... - Bir milyon kalem

Bir milyon kalem

Blog yazarları topluluğu

19 Ekim 2011 Çarşamba

İDAM GERİ GELSİN...

Şimdi anayasa çalışmalarına başlandı ya.Tam zamanıdır.İdam geri gelsin.Anayasaya sokulsun.Bunun için burada platform oluşturalım.İdam geri gelsin ve geriye doğru işletilsin platformu.Milat aponun yakalanması olsun.Önce o köpekle siftah edilsin,bereketi arkadan gelir.

1 yorum:

  1. Bu çok doğru bir tartışma değil bence. En azından zamanlaması doğru değil. Zira tek bir masumun bile can verme ihtimalinin olduğu bir uygulama daha aklıselim ile tartışılmalıdır.

    Bizde zaten ceza sistemi var. Önemli olan uygulanması/uygulanabilmesi. Herkes işini düzgün yapsa ve yasalara uysa zaten sorun yok. Yasalara uyulmadığı gibi, bunu sorgulayacak, gerektiğinde cezayı kesecek kurum da şu an düzgün işlemiyor.Öncelikle bu eksikliğin giderilmesi gerekir. Aksi takdirde yanlış işleyen bir kurum ve kişilerle daha çok mağduriyet yaratılır ve yeni suistimal kapıları açılır.

    Şimdi yapılması gereken elinde taş/silah olanın onu eline bir daha almaya cesaret edemeyecek hale getirmek. Yani alanlarını daraltmak. Ancak bu da onlarda köşeye sıkışmış "kedi" etkisi yapacaktır. Aynen şu an olduğu gibi. Yeter ki biz dik duruşumuzu ve iyi ile kötüyü, doğru ile yanlışı ayırt etme kabiliyetimizi yitirmeyelim.

    Saygı ile...

    Not: Yukarıdakilerin hepsi "bence"ler...

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar