BLOGSPOT.COM - Bir milyon kalem

Bir milyon kalem

Blog yazarları topluluğu

10 Ekim 2011 Pazartesi

BLOGSPOT.COM


              Blogspotun geçici olarak da olsa kapatılması,  galiba bende çok derin bir iz bıraktı. Bugünlerde daha iyi anlıyorum. Kumanda paneline ulaşıncaya kadar içimde ki heycan hep panelin açılırken birdn yavaşlamasıyla, gittim bak tekrar gidecem dermiş gibi bana bakmasını hazmedemiyorum.

            Herhalde , artık bu yüzden dört elle sarılamıyorum Blogspot'a. Yarın birşey olacak da tekrar kapatacaklarmış gibi bir his hasıl oluyor sürekli bende. Bu nedenledir ki, daha yazınsal değeri yüksek yazılar yazmaya çalışmak bazen bir zaman kaybıymış gibi hisediyorum.

Aslında kendim için yazıyorum. Kimseye verilecek hesabım yok çok şükür ! Lakin  artık bir şeyler eksikmiş gibi bir tat gelmeye başladı yüreğime. İşte bu nedenle blog yazmaya son veriyorum diye bir cümle kullanmayacağım. Böyle birşey hiç aklımdan geçmedi. İnşallah bundan sonrada geçmez,  zihnimin  bile en ucra köşesinden.

               Sanırsam , ben bu yazıyı  rahatlamak için yazdım. Ya da bu konuda siz ne düşünüyorsunuz diye merak ederek yazdım. Tabi ki bu konuyu daha önce tekrar tekrar masaya yatırdık ama üzerinden zaman geçmesine rağmen yine de böyle bir düşünceye benim gibi kapılıyor musunuz?  Sadece bunu bilmek ve sizden duymak istedim.

Tabi ki ilk blog yazmaya başladığımız hevesi,acemiliğin getirdiği tadı, keşfetme arzusunu haliyle kaybettik bununda etkisi var bunda biliyorum . Zaman geçiyor biz istesekte ,  istemesekte ...

Ama birşeyler sırf bu belirttiğim sebebten dolayı, yazma şevkimi sekteye uğratıyor. Bir ben miyim bunu yaşıyan? yoksa ben panik atak felan mı oluyorum :))


Nerde eski bayramlar diyen büyüklerimiz  gibi oldum dime . Nerde eski Blogspotlar ...

6 yorum:

  1. Yalnız değilsin, uzun zaman oldu anca ısınıyorum bende..
    gidivericekmiş hissi var bende de, yazık olucakmış gibi sanki. Ama baktım bişey olduğuda yok yazıyorum artık, daha doğrusu yazabiliyorum. :)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. '' Ness ''

    Merhaba.
    Çok şükür yanlız değilmişim. Sadece bende oluyor sanmıştım bu duygu. Beni rahatlattığın için teşşekür ederim Ness. '' Ya bu deveyi gütcen ya bu diyardan gitcen'' derler sonra adama. Isınma turlarına devam edelim biz en iyisi.
    Eksik olma .
    SEvgiler ...

    YanıtlaSil
  3. Evet yalnız değilim... Yalnız değilsiniz...
    Bir ara hata verdi vs. emeklerimin bir kısmı silindi... Bir daha olursa ne yaparım bilmiyorum ama... Umarım bir daha olmaz...

    YanıtlaSil
  4. '' Nonethelessh ''
    Umarım , inşallah bir daha böyle birşey yaşanmaz.
    Diken üstündeyim :))

    En azından yalnız değilmişiz anladık :))
    Teşekkürler yorum için.
    SEvgiler

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle yalnız değilsin. hepimiz hatta öyleyiz. eski heyecanları çok güzel yokettiler. ama bir şey var. ortak sıkıntılar ortak çözümler getirir. madem bu sıkıntıyı yaşayan bu kadar insan var, o zaman dört elle sarılma zamanı yeniden yazmaya. hem de 1mk da. söz sizlere yasaklandıgı günün ertesi başka bir formülle açmazsam:) e.b

    YanıtlaSil
  6. Abi, siyasetçi gibi konuştun biran. Blogspotu sana teslim edesim geldi :))

    Evet bu bir ortak sorunumuz malesef. İnanıyorum sizin teşviklerinizle düzelecek zamanla bu durum. Desteklerinize daha çok ihtiyaçlarımız var bu dönemlerde , sevgili editör büyüklerimiz size sesleniyoruz. Destekleyin bizi :)))

    Teşekkür ederim hassasiyetiniz için.

    Herkese kocaman SEvgiler ...

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar