LEYLA İLE MECNUN(TRT1) - Bir milyon kalem

Bir milyon kalem

Blog yazarları topluluğu

8 Eylül 2011 Perşembe

LEYLA İLE MECNUN(TRT1)



Pazartesi günlerini iple çekiyoruz.TRT 1 de Leyla ile Mecnun diye bir dizi var.Çocuklarla koltuğumuza kuruluyor bu dizi ile eğleniyoruz.En çok sevdiğim tarafı dizinin içinde insani değerler barındırıyor olması.Dizide sigara yerine sakız kullanılıyor,Alkol yerine de meyve.Böyle olunca ne sigara reklamı yapılmış oluyor,ne alkol.Diziden bihaber olanlar Google amcadan aratıp dizi ile ilgili bir çok bölümü internetten izleyebilir,şaşırabilir;çünkü dizi farklı espri anlayışına sahip,saçmalıklar diz boyu,ama eğlenceli olduğundan yadırgamıyorsunuz,sonuçta komedi dizisi.
Bu dizi tanıtımıydı :) Buradan bir yere geliyorum şimdi.
Dizide bir Erdal Bakkal tiplemesi var.Felaket tellalı.Provakatör cinsi bir tipleme.Gaz verici :)
Bir de bizim siyaset arenamızın tellalı var Kmal bey.Mavi Marmara raporu ile ilgili yaptığı açıklamaları bugün internette görünce aklıma Erdal Bakkal geldi.Erdal Bakkal senaristin borazanlığını yapıyor da Kmal bey,kimin borazanlığını yapıyor onu kestiremiyorum.İsrail devlet organlarından bir bürokratmış gibi yapmıyor mu, beni deli ediyor...

2 yorum:

  1. Erdal Bakkal bu bölüm kırdı geçirdi tüm negatif bakışları üzerine çekti..KK benzetmesi de hoş oldu varolunuz :)

    Pazartesileri sevmemize neden oldu bu dizi..

    YanıtlaSil
  2. hakikaten öyle pazartesi sendromu bitti.ama yayın saatini öne çekseler iyi olacak.okullar açılıyor.çocuklar yüzünden bizim için iyi olmayacak.ya da yayın günü cumaya çekilmeli :)

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar