Little Fockers - Zor Baba 3 (2010) - Bir milyon kalem

Bir milyon kalem

Blog yazarları topluluğu

17 Haziran 2011 Cuma

Little Fockers - Zor Baba 3 (2010)


İlk film Meet the Parents'ın üzerinden 10, ikinci film Meet the Fockers'ın üzerinden 6 yıl geçmiş. Hollywood, biraz popüper olmuş bir hikaye buldu mu yağını çıkartacak sinek misali ensesine yapışıyor ve alabildiğini alıyor. 10 yıl geçse de üzerinden onu bir kulbuna uyduruyor ve üstünden 300 milyon dolardan fazla gişe elde etmeyi başarıyor, bütün mesele de bu onlar için zaten.

Ben Stiller, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Owen Wilson, Barbra Streisand, Teri Polo'lu kadrosuna 3. filmde Jessica Alba'yı da katan Fockers ailesine iki yeni üye geliyor ve bir kademe daha yaşlanan ailenin, yer yer kopartan yer yer de sıkan, genelinde ekstra bir şey vaad etmeyen hikayesini ilk 2 filmde olduğu gibi bolca belaltı esprilerle donatılmış şekilde izliyoruz.

Ben Stiller-De Niro ikilisini izlemek eğlenceli. Aralarında geçen muhabbetler, De Niro'nun çocuksu moda bağlaması falan güldürebiliyor. Özellikle top havuzu ve "remix" ekstresi sahneleri şahane. Dediğim gibi, beklentiniz olmadan izlerseniz belki eğlenirsiniz... 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar