Günün Konusu / Günün Sorusu -4 (evcil hayvanlar) - Bir milyon kalem

Bir milyon kalem

Blog yazarları topluluğu

28 Ocak 2011 Cuma

Günün Konusu / Günün Sorusu -4 (evcil hayvanlar)

Bir milyon kalem sitesi günün konusu anketinde bugünün konusu : Evcil hayvanlar.

Evinizde evcil hayvan beslediniz mi? Sizce evde hayvan beslenmeli mi? Hangi hayvanı tercih edersiniz? Evde hayvan beslemenin sakıncaları nelerdir. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Ayrıca Anketimize oy kullanarak katkıda bulunabilirsiniz.?

4 yorum:

  1. kedi, köpek, kanarya, muhabbet kuşu, kaplumbağa, güvercin, tavuk:), tavşan, bıldırcın besledim ama en güzeli balıktır. temiz iş... bir tek akvaryum temizlersiniz o kadar

    YanıtlaSil
  2. Evet şu andada bir kedim var ..Çok güzel.4 yaşında.. Evde hayvan beslemenin hiç bir sakıncası yok... Tam bir stres atma yöntemi... Tabiri caizse xanax hapı yerine sakinleşmek için bir kedi besleyin derim...

    YanıtlaSil
  3. Evcil hayvanların adından da anlaşılacağı gibi evde besleniyor olması lazım zaten. Şu anda 2 adet sokakten kurtarılmış köpeğim yanımda. Evde hayvan beslemenin insan sağlığına faydalarını ortaya koyan çok sayıda araştırma, söz konusu faydaların yalnızca psikolojik değil fizyolojik de olduğunu (özellikle kalp-damar sistemine; daha az stresli ve daha çok hareketli bir hayata sebebiyet verdikleir için) ortaya koyuyor. Sokaktan ya da barınaktan aldığınızda bir canı kurtarmış olmak da işin cabası!

    YanıtlaSil
  4. Küçüklüğümden itibaren hayatım boyunca her zaman yaşamımda kediler oldu, şimdi de var. Köpekleri ve diğer evcilleri de, aslında tüm hayvanları severim ama kediler yaşamımın vazgeçilmezleridir. Bana tattırdıkları sevgi dolu arkadaşlığı hiçbir şeye değişmem, herkese de öneririm. Kedileri sevmeyen, en azından onlardan uzak duran, ama onlarla yaşayınca kedi delisi haline gelmiş bir sürü insan tanırım. Tüm hayvanları sevmeyi de, onların yaşamına saygı göstermek, onlara zarar vermemek, gereğinde yardım ve korumayı esirgememek olarak anlarım. Bir hayvanın arkadaşlığı insana çok şey katar, onu daha iyi biri haline getirir ve en azından ruhsal sağlığını ve dolayısile bedensel sağlığını destekler.

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Sayfalar