Banner

Böylesi Daha $ukelaa



* Sakalsiz bir erkek sacsiz bir kadina benzer bence. Köyun imaminin ki kadar uzun olmasa da kirli olani makbuldur.. Zira kadinin cirkinligini makyaj, erkegin cirkinligini kirli sakal örter.. Ayrica ayri bir karizma kattigini dusunuyorum.. Sinegi kaydirtmayip yapistirtan sakal tarzi daha guzel.
Sinek kaydi out, sinek yapisti in.. !

* A$k kirintisiyla doymaktansa, acligindan geber daha iyi.. Mutsuz ve tek tarafli yasanan bir birlikteliktense cekip gitmek ve yalniz kalmak daha az can yakar cunku..
Orhan baba hesabi " bir dinleciyim senden aski dilenen" diye feryad edip gururunu ayaklar altina alacagina, ankarali namik gibi " havalanma havalarini alirim, ister isem surusuynen bulurum" tarzinda kuuul takil.. böylesi daha guzel..

* essek gibi calisir, at gibi yerim.. Birileri gibi di$imin kirini sorup zengin olacagima, kral gibi yasar fakir olurum. kefenin cebi yok cimriligin luzumu yok, kendi yaginda kavrul yeter böylesi daha guzel.

* Yabanci dil bilmeyi, marka giyinmeyi, önune gelenle birlikte olmayi, maliyla övunmeyi matah ve mordern bir sey zannedip bir de etrafindakilere cahil ve geri kafali gözuyle bakmiyorlar mi deli oluyorum.. cok bildigini zannedip aslinda hic bi halt bilmeyenlerden olmaktansa örumcek kafali olmayi yeglerim.. böylesi daha guzel..

* Metalica dinleyip beyin utulemektense, Muslum dinleyip arabeskin dibine vururum. Böylesi daha gidali..

* Gec yatip öglene kadar fosur fosur uyumanin keyfi paha bicilmez.. Pirelerinde rahat rahat ucusmaya hakki var degil mi?


* Senaryolari ne kadar sacma olursa olsun yesilcam filmlerinin ve oyuncularinin yerini hic bi sey tutmaz.. Turkan $oray'in dudak bukusunu, Hulya Kocyigit'in seke seke kosusunu, Ediz Hun'un "yavrum" deyisini Tarik Akan'in capkinligini, Kadir Inanir'in karizmasini, Cuneyt Arkin'in "dagilin huleeeynnn köpek soylari " deyisini, Adile Nasit'in kikirdemesini, Kemal Sunal'in " evaaat" deyisini ve daha bir suru sanatcimizi hic bir Hollywood yildizina, hic bir Marlyn'e, John Travoltaya degismem.. Cunku böyleleri daha icten.

* Tv'de bir diziyi 3 saatte izlemek yerine, internetten reklamsiz 3 saate uc dizi izlerim.. Böylesi daha akil kâri.

* ot yiyerek saglikli ve zayif kalinsaydi, dunyadaki en zarif fizikli sey inekler olurdu herhalde. Pirasa yemem, ispanak sevmem, hayvan mi bitkimi ne idügü belirsiz mantari agzima surmem. Zaten mantar arada kalmis bir sey oldugu icin, hayvan ve bitki aleminin nono$u gibi göruyorum onu ( homo gibi :p ortaya karisik. ) Onun icün uzeri bol limonlu hamsi yerim, mangalda cizbiz yapilmis bonfile severim, mezelerle donatilmis kebapa hasta olurum, sosisli makarna tadindan yenmez, patates kizartmasi vazgecilmezimdir, börek- cörek ikilisi en yakin dostumdur.. Böylesi daha lezzetli.




gunun sarkisi olmaz böyle sey, dinle de kulagin $enlensin..

imza = éLLa

kaynak: http://www.kanatlariminrotasi.blogspot.com/

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. maddeli yazıları çok seviyorum bu yazıyı da çok beğendim ama şunu belirtmek istiyorum, "A$k kirintisiyla doymaktansa, acligindan geber daha iyi.." tezine gönülden katılıyorum, ne o öyle, ezik gibi :)

    kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil

Lütfen düşüncelerinizle katkıda bulunun.