Banner

SEO Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

En iyi SEO firması dediğinizde bütün SEO firmaları kendisinin en iyi olduğunu rahatlıkla belirtiyor. Ama müşteri kendisi için en iyi SEO firması'nın hangisi olduğuna o kadar kolay karar veremiyor.

1) En İyi SEO Firması
Özellikle "en iyi SEO firması" olduğunu vurgulayan firmalardan birinin SEO denince ilk sayfada esamesi okunmuyor, "SEO firması" kelimesinde ise gene 6. sıradan yukarı çıkamıyor. Bu yüzden "en iyi" ibaresini sahiplenirken biraz daha dikkatli ve ölçülü olmak gerekir.
En İyi SEO Firması


2) Adwords'e reklam veren SEO firmaları
İlk bakışta bunlardan daha ironiği olmaz gibi gelebilir ama farklı açıdan baktığınızda mantıklı da gelmiyor değil. Yeni kurulan bir SEO firması rakiplerinin de SEO firmaları olduğunu düşünürsek mevcut rekbette ilk sayfaya yükselmesi biraz zaman alabilir. Bu yüzden reklam vermesi mantıklı ama her şekilde komik. Kendimizi çıkartamadık ama sizi çıkartıyoruz diyorlar bir bakıma :)

3)Üst sıraya çıkan/çıkartan firma her zaman iyi olan mıdır?
Her ne kadar amaç üste çıkmak olsa da önemli olan sıralamanızın ne şekilde yükseldiğidir. Bunun ise iki yönü vardır. Birincisi tekrar düşme ve hatta ceza yeme tehlikesi olacak çalışmalarla mı olduğudur. İkincisi ise sıralamanız artarken markanızın saygınlığına gölge düşürülmesi tehlikesidir.

SEO hakkında yazmaya devam edeceğim. Takipte kalın ;)

Yorum Gönder

0 Yorumlar