Banner

Nükleersiz Türkiye Hattı

Merhabalar;
mail kutuma sürekli greenpeace veya tema dan bilgilendirme emailleri gelmekte, bunlardan en son gelenini sizinle paylaşma ihtiyacı duydum.
Bilgilerinize efendim
Saygılarımla :)

not: anti ya da pro nükleer enerji olun, sadece okumanızı tavsiye ediyorum.

Sevgili takipçi,

Biliyor musun; Türkiye'nin %64'ü nükleer santral istemiyor! Hükümet ise 3 yeni nükleer santral kurma peşinde.

Bu seçim arifesinde her birimiz seçim malzemesine dönüştürülmüşken, bazılarına hatırlatmamız gereken şey, bir oydan fazla olduğumuz. Sadece seçmen değil, anneyiz, babayız, genciz, yaşlıyız. Asıl önemli olan geleceğimiz, sağlığımız, çocuğumuzun hatta torunumuzun sağlığı.

Nükleere karşı mücadele senelerdir sürüyor ama artık kaybedecek zaman kalmadı. İşte bu yüzden 0(212) 377 03 50 numaralı 'Nükleersiz Türkiye Telefon Hattı' devreye giriyor.

Şimdi Başbakanlık'ı ara ve de ki:

'Vatandaş olarak oyumu nükleersiz bir Türkiye'den yana kullanacağım. Nükleer planlarınızı biran önce durdurmanızı talep ediyorum!'

Hükümet, yaşanılabilir bir gelecek için harekete geçilmesini isteyen milyonlarca kişinin talebine karşılık vermeli. Bu yüzden lütfen hem bir vatandaş hem de bir Greenpeace destekçisi olarak
0(212) 377 03 50 numaralı 'Nükleersiz Türkiye Telefon Hattı'nı kullan.

Telefonda seni karşılayarak Başbakanlık santraline aktaracağız ve görüşmen ücretsiz olacak. Telefona çıkan görevliye Greenpeace destekçisi olduğunu söyle ve Başbakan Erdoğan'a mesajını bırak.

Nedeni ne olursa olsun, insanı ve doğayı hiçe sayan bu kararları durdurmalıyız. Bugün açacağın bir telefonla yarın herşeyi değiştirebilirsin.

Konuşma bittikten sonra, konuşmada olanları Facebook sayfamızdayorum yazarak paylaşmayı unutma.

Sevgiler

Hilal Atıcı
Hilal Atıcı
Kampanyalar Yöneticisi

Yorum Gönder

0 Yorumlar