Banner

Günün konusu / sorusu -9 (Nasıl birisiniz?)

Merhaba değerli birmilyonkalem okurları, yazarları

Bugünkü anket sorumuz kendimiz. Kendinizi nasıl tanımlarsınız. Arkadaşlarınızdan önce siz kendi hakkınızda ne düşünüyorsunuz. Arkadaşlarınızın düşünceleri ile sizin kendi hakkınızdaki düşünceleriniz örtüşüyor mu?

Aileniz, eşiniz, dostlarınız, çocuklarınız sizin hakkınızda ne düşünüyor haberiniz var mı? Kendiniz hakkında olumsuz düşüncelere sahipseniz hiç bunları değiştirmeye çalıştınız mı? Olumlu düşüncelere sahipseniz bu özelliklerinizi nerelerde değerlendirdiniz, değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?

Sizlerden bu konulardaki yorumlarınızı ve anketimize oylarınızı bekliyoruz.
Saygılarımızla. (1MK)


Yorum Gönder

4 Yorumlar

Adsız dedi ki…
Gayet sakin ve de uyumlu bir yapım vardır. Fakat damarıma basıldığında Aslandan farkım kalmıyor. :) Acayip derecede köpürüyorum o an da kimse yanıma yanaşamıyor. Çevremdekiler de bilirler bunu, "Bilmeseydik keşke..." diyebilirler orası da ayrı. :)
Oğuz Marangoz dedi ki…
Genellikle oldukça sakin birisiyimdir. Genel olarak etrafımı dinler, onları anlamaya çalışırım. Bir çok insanalara karşı, mesafeliyimdir biraz. Hayatımda gereksiz insanlar, arkadaşlar olmasını istemem. Ancak öyle insanlar vardır ki elimden gelen her şeyi yaparım onlar için. Dengeleyici bir rolüm vardır aslında. Düşenleri kaldırır fazla yükselenleri ise indirebilirim. Bir çok oyunu, hamlelerini bilirim ve elimden geldiği kadar bunu insanlara anlatmaya çalışırım. Kendimi severim aslında ve elimden geldiği kadar da doğrularımı gerçekleştirmeye çalışırım. Arkadaşlarla olan duruma gelince ise onların bakışı elbette farklıdır. Ancak onların aklındaki Oğuz ile benim kendimi algılama biçimim arasında büyük farklar olduğunu düşünmüyorum.

Çevremdeki insanların benim hakkımda ne düşündüğünü tahmin edebiliyorum bir noktaya kadar. Ancak tamamen bilmek biraz imkansız oluyor. Olumsuz düşünceler herkesin vardır mutlaka. Ben bunları değiştirmeye çalışırım hep ancak çok kolay bir süreç değildir bu. Kendi güçsüz, olumsuz yanlarının farkına varmak bir yana onları değiştirmek daha da zordur. Ancak elimden geleni yaparım, ne kadar işe yarar tartışılır tabi. Olumlu düşünce, ve yeteneklerimi ise zaten yazı var. Biraz da olsa bir yeteneğim var ve onu değerlendirmeye çalışıyorum, yazıyorum. Ayrıca bunun haricinde sosyal yönde de yetenekli olduğuma inanırım eh bunu da elimizden geldiğince değerlendiriyorum. :))
Pabuç dedi ki…
Nasıl biriyim buna söyleyebileceğim bir tek şu cümlem var..Kötü biri değilim,en azından bilinçli olarak bir kötülüğüm yok hayatımın hiç bir döneminde..Ondan başka ben kendimi ifade edebiliyorum da bakalım karşımdakiler nasıl algılıyor işte orasını Allah bilir..Genelde neşeliyimdir/olumluyumdur ama bu durumun değişmeyeceğine dair garantim yok ..Sonramı hayır eylesin Rabbim..

ve @Oğuz, kendini ne güzel ifade etmişsin hayran kaldı:)

Not:Günün karikatürü süpermiş...
Ben sanırım biraz kötü biriyim. Kötülüğe meyilliğim yani:(