Banner

Kore filminde bir Türk..

Ben buradayım. Siz neredesiniz?

     Tatil bitti, ben geri döndüm. İkinci dönüşüm olduğunu biliyorum, ama zaman arada bize böyle kahpelikler yapabiliyor. Aslında size bugün hikayem ile ilgili bir yazı yazacaktım. Dörtlümüz belli, hikayemizin adı belli, konu da belli. Bunları yazacaktım, ta ki şu üstteki şeyi görene kadar!
     2010 yapımı Kore filmi Haunters’da Enes Kaya isminde bir Türk var! Biraz önce Hancinema’da dolaşırken rastgele gördüm ve bayağı bir şaşırdım. Daha önce göreniniz olmuş muydu? Benim için bir ilk. Bir de Japonya’da Akun’umuz var ama safkan değil, melez. 

     Enes’in fotoğraflarına Hancinema profilinden bakabilirsiniz. Acaba bir yerlerde Kore macerasını anlatan yazı filan var mıdır? Merak ettim. Gerçi fotoğraflarına bakınca bir ajansa üye olup öyle keşfedildiğini düşündüm. Bu ajansa üye olma olayı, Kore’ye gidiş sürecini filan okumak/dinlemek isterdim.


     Kısa yoldan Kore’ye gidip filmlerde rol almanın püf noktalarını öğrenmek için Enes’i bulun bana. Enes’i istiyorum, getirin! Film yayınlanmadı daha sanırım, İngilizce altyazısı da yok piyasada. Çevrildiği zaman doyasıya izleriz, bakalım bizimki İngilizce mi konuşuyor yoksa Korece mi? 
 
     Bu gece ekmek içi yiyerek yatacağım. Belki “rüyamda” Kore’de ya da Japonya’da ünlü olduğumu görürüm. Zenci abimizle beraber bu film Birleşmiş Milletler gibi bir şey olmuş. Sabırsızlıkla bekliyoruz diyelim.

Yorum Gönder

0 Yorumlar