Banner

Bayram ve 3. yayın dönemimiz


Merhaba değerli bir milyon kalem yazar ve okurları.

Hep birlikte bir bayrama daha kavuşuyoruz. Umarım ülkemizde bayram coşku ve sevinci hiç bir tatsızlık olmadan yeni mutluluklara dönüşür ve ülkemiz adına çok daha güzel günlere kavuşmamızı sağlar.
Birmilyonkalem ailesi olarak hepimizin sağlık sıhhat ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirmesini diliyoruz.

Bildiğiniz gibi birmilyonkalem yeni yayın dönemi ile birlikte 3. yaşına giriyor. Yeni yayın dönemimizde yeni etkinlikler planlamaktayız. Bunu bir bayram coşkusu içinde sizlerle paylaşalım istedik.

İlk olarak 1mk (2. Şaika Günsel TUĞRUL) blog yarışmasını düzenliyoruz. Bilindiği gibi Şaika Hanım kıymetli bir 1mk blog yazarıydı. Onu unutmadık, adımızla özdeşleştirdik ve saygıyla anıyoruz. Yarışma detayları ve ödüller sizlere ayrıca duyurulacak.

İkinci olarak yeni yılda bir doğum günü partisi düzenlemek istiyoruz. Bunu da yazar kafede belli bir saatte tüm yazarlarımızın buluştuğu ve konuşup sohbet ettiği planlanmış bir zaman diliminde gerçekleştirmek istiyoruz. Tanışıp kaynaşmak adına...

Birmilyonkalem tüm projelerini kamu, ihtiyaç sahipleri ve çocuklar yararına gerçekleştirdiği için projelerinin takipçisi de oluyor aynı zamanda. Daha önce gerçekleştirdiğimiz projeleri, kampanya sone ermiş olsa bile takip ediyor, az da olsa sürekli destek olmaya çalışıyoruz. Gelişmeleri değerli yayın yönetmenimiz Psk. Dr. A.Şebnem SOYSAL sizlere duyuracak.

Son olarak 1mk yazarlarının birer yazı ve biyografisi ile yeraldığı bir albüm / kitap yeni yılda gerçekleşecek projelerimiz arasına girdi. Yazarlarımız en beğendikleri yazılarından bir tanesi ve profil foto ve detayları ile istedikleri takdirde kitabımızda yer alabilecekler.

Ayrıca 2011 yazında bölgesel tanışma toplantıları vb. etkinlikler planlamaktayız. Umarım bu konuda da güzel gelişmeler olur.

Tüm bu duygularla bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar. Sağlık mutluluk ve esenlikler dileriz.

1mk Site yönetimi adına

Erkan BAL 
admin

Yorum Gönder

0 Yorumlar