Banner

Film Sepeti


Yine uzun zaman oldu film yazısı yazmayalı.Bunda eskisi kadar sık film izlemiyor izleyemiyor olmamında etkisi var.Ama bir yazı yazacak kadar da mı izlemedin diye soracak olursanız cevabım "hayır O tembellikten" olur.Arayı bu kadar açmayacağımın sözünü vererek izlediklerimden bahsetmeye başlayayım ufaktan.Şimdiden iyi seyirler.

Pers Prensi - Zamanın Kumları


Pers Prensi-Zamanın Kumları son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biri.2010 da izlediğin en iyi 5 filmi sorsanız düşünmeden söyleyeceğim ilk 3 içerisine girer bu film.Diğer ikisini söylerken biraz düşünürüm.Fantastik filmleri seviyorum.Bir de zekice bir senaryo ve usta oyunculuklar ile birleşmişse bayılırım o filme.Pers Prensi'nde bu ikisinden daha fazlası olduğunu söyleyebilirim.Oyuncular iyi seçilmiş.Seçilenler hakkını vermiş.Kurgu iyi yapılmış.Aksiyon eşik değerinin altına hiç düşmemiş.Hikayesi en başından size gözlerinizi açıp koltuğunuza yapışmanızı söylüyor gibi.Güzel,heyecanlı,fantastik,bol aksiyon ve harika oyunculuklar görmek isterseniz o sese kulak verin ve dediğini yapın.Prens Destan'ı oynayan Jake Gyllenhaal ve Prenses Tamina'ı canlandıran Gemma Arterton en dikkatimi çeken oyuncular oldu.Sizin de dikkatinizi çekecektir.


Robin Hood


Robin Hood da Pers Prensi ile yaklaşık olarak aynı dönemde vizyona girdi.Robin Hood yabancısı olmadığımız bir karakter.Daha önce de filmi yapılmıştı ancak burada daha farklı bir senaryo ile izleyici karşısında.Yol kesip zenginden alan fakire veren bir Robin Hood beklerseniz çok beklersiniz.Çok beklersinizi mecazi anlamda söylemedim.Gerçekten uzun bir film ve filmde Robin Hood ile Kralın nasıl düşman olduğu,nasıl kanun kaçağı ilan edildiği anlatılıyor.Bildiğimiz Robin Hood için sanırım yeni bir film gerekiyor.Zaten devamının geleceği de bariz.Savaş sahneleri dozunda,aksiyon yer yer temposunu düşürse de film kendini bıraktırmıyor.Cate Blanchett bu filmdeki duruşuyla bana Türkan Şoray'ı anımsattı.Filmi izlemeye karar vermemdeki en büyük etken ise Russell Crowe'du.Ve aklıma Robin Hood için başka isim gelmiyor.Ancak o olabilirdi.Ve olmuş.İzleyin derim.

Rec 2


Rec 2 filmi için uzun uzun yorum yapmayacam sanırım.Gerilim Korku filmi olduğunu bilmeyen yok heralde.Korku var mı? Bu sorunun cevabı çok göreceli.Küçükken korktuğum şeyler bana şimdi komik geliyo mesela.Rec i o zaman izlemiş olsaydım büyük etki yaratabilirdi.Ama şimdi benim için sadece gerilim filmi niteliğinde.Güzel mi? Fena değil.İzlenir mi? Evet.Sarıyo mu? Evet.Brincisinden de iyi mi? Evet.Biz bizeyiz şimdi açık konuş izleyelim mi? İzle hacı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar