Banner

1MKalem'de blog yazılarınız otomatik yayınlansın


Sevgili yazarlarımız

bir çoğunuzun kişisel blogu var ve bazen yazılarınızı copy/paste ile de olsa 1mk da yayınlamaktan üşeniyor olabilirsiniz. Dilerseniz biraz dolambaçlı da olsa blog yazılarınızın 1mk da otomatik yayınlanmasının bir yolu var... 

kestirmeden tarif edecek olursak  öncelikle yapmanız gereken

1- kendi blogunuzda ayarlar / e posta ve cep telefonu kısmına
bir mail adresi tanımlamak.. (bu hiç kullanmadığınız ama gerçek bir mail adresi olabilir) en iyisi yeni bir tane almaktır.  denememaili1341@gmail.com  gibi

2- sonra 1mk blogunun ayarlar /e posta ve cep telefonu kısmına girin.. kayıt gönderme seçenekleri kısmında secretWords yazan yere  bir @blogger.com  mail adresi tanımla (tamamen benzersiz ve tahmin edilmesi zor birşey uydurmalısınız)

mailadresiniz.secretWords@blogger.com   görünen yerde secretWords yerine

mailadresiniz.abidikgubidikk154@blogger.com yazmak   gibi  ve aşağıdan e-postaları hemen yayınla seçeneğini işaretleyin....   (test amaçlı olarak ilk başlarda taslak olarak kaydeti seçmeniz önerilir, çünkü bu adrese gelen her mail otomatik yayınlanacak. olayı gördükten sonra hemen yayınlayı işaretlemeyi unutmayınız)

3- sonra  yeni oluşturduğunuz mail adresinize girin.....   ve üstten mail ayarlarında yönlendirme ve popup seçeneğinden şu tanımladığınız adrese abidikgubidikk154@blogger.com  yönlendirin.

4- secretWords yerine tanımladığınız @blogger.com lu uydurma mail adresini hiç kimseye söylemeyin......yoksa o adrese gelen her mail otomatik olarak blog yazınız olarak 1mk da da yayınlanabilir..

hepsi bu kadar. Kolay gelsin..

1mk teknik yönetimi adına
Erkan BAL

Yorum Gönder

0 Yorumlar