Banner

icindeki türkücüyü uyandir



hey sen zibidi concon lafim sana iyi dinle burayi..

sen turkulerine sahip cikmayip gidip elin gavurunun muzigine özenirken, elin gavuru da senin muzigini sahipleniyor haberin yok..!

El bize yanar, biz elin usagi oluruz..

Erovizyonda bile biz iki dum tis tis bi cikkkidi diye bi yerlerimizi yirtarken, elin yunani aldi bizim kemenceyi kapti birinciligi.. eeee yemeyin malini yerler bebegim ;) uyanik olucaksin ;)

Ehliyet hocamin bile icerisinden bir Izzet Altinmese pörtledi :) turkuleri cok seviyormus irakli hocam, ve inanin bizlerden daha cok turku ve turkucu biliyor.. Ayni zamanda da saz kurslarina giden hocam, turklerin turkulere olan ilgisizliginden cok sikayetci. Bir yabancidan nasihat alacak konuma dustugumuz icin cok utandim dogrusu..

Ben kaza yapicam diye ecel terleri dökerken, ve icimden debriyaj nerde ulan hay senin $anzimanina micayim diye stres yapip eteklerimi tutustururken hoca bir turku patliyor, anam kuzu gibi meee liyor sanki :D izzet altinmese - belkiz akkale karisiminin irak versiyonu diyebilirim :)
yanik sesinin yani sira iyi olan bi özelligi de , turkuleri kendilerine aitmis gibi degil de , türk kulturunun bir parcasi oldugunu kabul etmis sekilde sevisiydi.

Milli degerlerimiz neredeyse yok olmaya basladi su gunlerde, en azindan turkulerimize sahip cikalim gencler..



aha bu videoda bati özentilerine kapak olsun.. :))))
illa batiya özenecekseniz böyle özenin. :D ingilizce türkü böyle olur.


kaynak : SufLéLér

Yorum Gönder

0 Yorumlar