Banner

Seni hınzır seniiiii





Anaaaam Stockholm'de domuz gribinden ölenlerin sayisi artiyor..Bi kac gun önce Stockholm'de biri domuz gribi yuzunden hayatini kaybetmis. Is yerimiz de genis önlemler alindi, özel sabun jeller koydular her tarafta, sIk sIk elimizi yikamamiz gerekiyormus.




Allaaam neydi gunahim diye isyan edesi geliyor insanin, domuzun bebeleri , domuza bu kadar merakli olmasalardi, yer yuzunde bu hayvan ureyip gitmeyecekti.. Domuz yemeyen muslumanlari yadirgayan gavurlar, simdi bize ve dinimize hak vermeye basladi :) bu durumdan cikaralabilecek tek guzel sey bu olsa gerek..





kendi bokunu yemesi nedeniyle her zaman tiksindigim bir hayvan olmustur domuz.. Onu yiyenler ha domuzu yemisler, ha domuzun bokunu farkeden bi sey yok :DDDDD Bir de eti yendigi takdirde vücutta tenya mikrobu olusturuyor..

Ustelik yiyenlerin agzi le$ gibi kokuyor, vucudlarinda ciller cikiyor. Ayrica domiuz disisini kiskanmayan bir hayvanmis.. Ecnebi erkeklerin yaninda kadin ne kadar acik sacik olursa olsun ve hangi erkekle birlikte olmus olursa olsun kiskanmamasinin baslica sebebi de budur . hehe :) ... Mantiga bak deyip gulmeyin, gercek olabilecegi konusunda suphelerim var. Neden derseniz Avrupa da sevgilisini gözunun önunde aldatan bir kadin, erkek tarafindan normal karsilaniyor.. Kiskanclik duygusu olmayanlara "domuz gibisin" deyiminin kullanilmasi da bu sebepten :)

Yani demem o ki , bizim dinimiz de bize yararli olan hic bi sey yasaklanmamis.. her sey bizim o tatli canimizin yararina tasarlanmis bize sunulmus.
Velhasilkelam bunca olumsuz sebebe ragmen bu hayvani yiyenlere karismak bana dusmez, saygi duyarim ,
ama o pis hayvanlarini ve mikroplarini bize bulastirirlarsa iste o zaman zilgiti basarim.. !!


Bizden uzak olsunlar , kiliseye direk olsunlar.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

BigaripWomen dedi ki…
Deli kız öldüm gülmekten yazının sonunda :))

Zılgıtı bas bakalım geç bile kaldık, bizim kurbanlık koyunlarımızdan grip yayılsa yer gök inlemişti :) Yo yo bir tartışma alanı oluşturmak istemem şakaydı :)
éLLa Çiça dedi ki…
ay napim bitse de su illet rahat rahat hapsursak :D hapsurmaya korkar olduk , millet vebali gibi kaciyor. ayni sekilde ben de öyle :D